En un ambient acollidor i harmoniós els alumnes senten que formen part del grup millorant així l'aprenentatge i el treball en equip

IMG_20170708_133930Una vegada més, hem realitzat el curs “Aprendre i conviure en harmonia” que forma part de la formació TYE (Tècniques de Ioga a l’Educació.

Un ambient cordial i distès, el joc, la motivació i l’entusiasme, van fer de la formació un lloc d’aprenentatge i de desenvolupament personal, a través d’exercicis d’autoconeixement i de cohesió de grup, sense deixar de banda el cos, la presència, l’atenció, el sentir l’altre a través de sentir-me a mi mateix.

Un clima acollidor a l’aula, afavoreix l’aprenentatge i prepara per a la vida social. El professor ha de crear un ambient agradable d’amistat que millori la convivència, la cooperació i la comunicació. Els alumnes han de sentir que formen part del grup, per a això és molt important el treball en equip.

Els moments de relaxació a l’aula, són una bona oportunitat per assimilar la informació rebuda. Els nostres sentits necessiten descansar per poder connectar  amb els espais interiors.

De ben segur que les vacances y el descans ajudaran a assimilar els continguts donats en el curs.

Bon estiu!

Dolors / Equip RYE

 

Entrades recents
20/12/2017
Durant tot el primer trimestre, i gràcies a la iniciativa de l’AMPA de l’escola pública de Santa Maria d’Avià, tota la comunitat educativa: mestres, pares i mares, alumnes i personal de menjador ha seguit una formació sobre tècniques de yoga a l’educació adaptada al context.
24/11/2017
El tema d'aquest seminari va ser la lectura. En el seminari es van exposar diverses formes d'aconseguir relaxar i preparar a l'alumnat davant la lectura. Enfoquem en tècniques d'atenció i gestual per poder arribar a memoritzar textos, cohesionem el grup, vam fer un massatge a la vista i espatlles i…
24/11/2017
El seminari "El cos en l'aprenentatge" reflexiona i proposa eines per treballar i descobrir la importància i la necessitat d'incloure el cos en el creixement personal i intel·lectual dels alumnes.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>