“Si vols caminar ràpid ves sol, si vols caminar lluny ves acompanyat”.
El tema d'aquest seminari va ser la lectura. En el seminari es van exposar diverses formes d'aconseguir relaxar i preparar a l'alumnat davant la lectura. Enfoquem en tècniques d'atenció i gestual per poder arribar a memoritzar textos, cohesionem el grup, vam fer un massatge a la vista i espatlles i treballem la lectura en parella o grups.
Primer seminari TYE del 2017-2018, “EL COS EN L’APRENENTATGE”.
El seminari "El cos en l'aprenentatge" reflexiona i proposa eines per treballar i descobrir la importància i la necessitat d'incloure el cos en el creixement personal i intel·lectual dels alumnes.
Primera sessió de formació TYE al CESIRE: Escolta i confiança
El passat 24 d’octubre es va iniciar el curs de ioga per a l’aprenentatge de les llengües al CESIRE. El tema era “l’escolta i la confiança”. El símbol del curs va ser el cor, el lloc on s’hi guarden els bons records; l'amor quan és viscut des de d’aquest centre, provoca una sensació de pau i tranquil·litat a la persona que ho experimenta
Un taller de ioga per la castanyada… una experiència interessant i gratificant.
Fa un parell de mesos se’m va acudir presentar-me per fer el taller de ioga que es feia a l’institut per la Castanyada (la professora que ho feia s’havia jubilat). Va ser un impuls... després el món em va caire a sobre! Jo sóc practicant de ioga (sempre que puc i la vida diària m’ho permet) i he realitzat els cursos de ioga a l’escola del RYE i el curs del CESIRE.
Trobada internacional Venecia  EURYE 2017
La importància i la necessitat d'escoltar i ser escoltat a l'aula. Aprendre a conèixer-se i a expressar-se a través dels contes.
Aprendre i conviure en harmonia- Juliol 2017
En un ambient acollidor i harmoniós els alumnes senten que formen part del grup millorant així l'aprenentatge i el treball en equip
El ioga i les necessitat educatives especials
Un curs per aprendre a harmonitzar situacions que requereixen una actuació específica en situacions diverses: altes capacitats, dèficits lingüístics, de comunicació, discapacitats físiques i psíquiques, sensorials o trastorns més greus de personalitat, de conducta o del desenvolupament.
X Congrés Estatal de EOIs a València
El dissabte 1 d'Abril vam participar en el Congrés Estatal de EOIs
Formació a les Escoles Infantils Municipals d’Elx
El benestar d'adults i d'infants com afonament per un millor aprenentatge
Taller de ioga  a l’Institut de la Infància
Els docents busquen noves formes d'ensenyar, acompanyar i aprendre