Formació RYE al CESIRE: Seguim col·laborant amb la innovació
Metodologies integrades per a un aprenentatge holístic: connectar, integrar i equilibrar Al llarg aquest curs 2017-2018 l'Associació RYE seguirà amb el projecte iniciat el curs passat de col·laboració amb el CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya .
“Ioga a l’educació” a l’oferta d’estiu de l’ICE de la UB
Sota el títol: El ioga, una llavor per al benestar a l'aula, el grup de treball GRIAE (Grup de Recerca del Ioga en l'Àmbit Educatiu) dinamitzarà la formació d'estiu que proposa l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona, adreçada als docents d'Educació Infantil, Primària i Secundària.
L’associació RYE participa de nou a l’oferta d’estiu del Departament d’Ensenyament
Yoga and Education.. Yoga-based techniques in the foreign language classroom
Un cop més la Universitat de Girona ofereix el curs d’estiu “Ioga i educació. Cos, ment i emocions a l’aprenentatge”.
El curs vol donar a conèixer els beneficis que el ioga aporta a la millora personal i al desenvolupament de les capacitats dels alumnes.
17 de maig 2017 El ioga a l’educació per infants i joves del s. XXI
El RYE oferirà una xerrada sobre el ioga a l'educació a l'Escola Palau de Molins de Rei amb motiu dels actes de celebració del 90è aniversari de l'escola.
Estiu 2017- Estada internacional de formació en Tècniques de Yoga a l’Educació a Venècia
L'estiu del 2017 a Venècia, podrem tornar a gaudir d'una Estada internacional de Formació en Tècniques de Yoga en l'Educació amb el silenci i l'escolta com a teló de fons. Inscriu-te el més aviat possible!
Innovació a les aules . El RYE colabora amb  el  CESIRE  (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) per a la millora de l’aprenentatge de les llengües i el plurilingüisme.
RYE España col·labora amb el CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) formant una vintena de professors en tècniques de Yoga a l'Educació
Formacions RYE 2016-2017 reconegudes pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya dins el pla de Formació Permanent del Professorat
Les formacions de RYE España 2016-17 han estat reconegudes dins el Pla de Formació Permanent del Professorat. Aquí podeu trobar les resolucions.
El RYE estarà al Yoga day a Barcelona el diumenge 19 de juny
El diumenge 19 de juny serem en un stand al Yoga day a La Estació del Nord de Barcelona.