El RYE oferirà una xerrada sobre el ioga a l'educació a l'Escola Palau de Molins de Rei amb motiu dels actes de celebració del 90è aniversari de l'escola.
17 de maig 2017 El ioga a l’educació per infants i joves del s. XXI

L’educació és l’arma més poderosa per canviar el món”. Nelson Mandela

Des de l’escola El Palau us convidem a assistir a la conferència sobre ioga i educació que tindrà lloc el proper 17 de maig a les 17:00h a la sala d’actes de la Federació Obrera de Molins de Rei. L’acte està emmarcat dins les activitats de celebració del 90è aniversari de l’escola. La xerrada correrà a càrrec de la Dolors Garcia Debesa, mestra d’escola  i professora de ioga, diplomada pel RYE França i la Teresa Lladó Esclusa, professora d’Institut i professora de ioga, diplomada pel RYE França.

L’objectiu de l’acte és donar a conèixer la utilitat del ioga en l’àmbit educatiu per tal de desenvolupar les potencialitats dels infants i joves de la nova generació. A la conferència descobrirem la teoria i la pràctica dels beneficis que aporten les postures, la respiració, la relaxació i la concentració.

El ioga a l’educació contribueix al desenvolupament de l’ésser humà en tota la seva globalitat. Les tècniques de ioga a l’aula desperten l’entusiasme per aprendre, estimulen el cervell, afavoreixen la confiança en un mateix, les habilitats socials i el benestar en general.

Les persones formades en les tècniques RYE (Recherche sur le Yoga dans l’Éducation) ofereixen els coneixements d’aquesta ciència mil·lenària a les persones que vulguin ajudar als seus fills o alumnes a relaxar-se, concentrar-se, calmar-se o estimular l’energia. Es tracta d’aprendre a viure de forma més autònoma, responsable i lliure.

En un ensenyament hiperintel·lectualitzat, l’associació proposa pràctiques que permetin reconnectar el cos i la ment. Es poden utilitzar tant a l’escola com a casa i en altres àmbits, s’adapten a totes les activitats de la vida.

Altres notícies
26/06/2017
A partir d'aquest mes de juny totes les formacions RYE tindran lloc en el centre: Podium  C/ Josep Maria de Sagarra, 4 Tèlf: 933 37 13 98 08901 Hospitalet de Llobregat  
23/05/2017
Sota el títol: El ioga, una llavor per al benestar a l'aula, el grup de treball GRIAE (Grup de Recerca del Ioga en l'Àmbit Educatiu) dinamitzarà la formació d'estiu que proposa l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona, adreçada als docents d'Educació Infantil, Primària i Secundària.
21/05/2017
Yoga and Education.. Yoga-based techniques in the foreign language classroom
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>