L'estiu del 2017 a Venècia, podrem tornar a gaudir d'una Estada internacional de Formació en Tècniques de Yoga en l'Educació amb el silenci i l'escolta com a teló de fons. Inscriu-te el més aviat possible!
Estiu 2017- Estada internacional de formació en Tècniques de Yoga a l’Educació a Venècia

san-servolo                                       SST!….XXT!…  ESCOLTO!

                Jo m’escolto….Jo t’escolto,….  Tu m’escoltes!

L’EURYE (Unió Europea de associacions RYE) organitza el curs residencial internacional de formació en Tècniques de Yoga a l’Educació  que tindrà lloc el proper  d’estiu 2017.

TEMA: L’ESCOLTA…

LLOC:  San Servolo (Venècia) -Itàlia.

DATES: del 29 de juliol al 4 d’agost 20217  

Realitzar les inscripcions directament al web de l’associació EURYE:  http://eurye.eu/ 

PLACES LIMITADES!!!!!!

Llegir informació completa 

 

SER TOT ORELLES

 La tradició afirma que de tots els nostres sentits, l’oïda és el més subtil, el que porta la comprensió més profunda “Escolteu bé !” repeteixen els savis als seus deixebles. “Escolteu bé !” segueixen repetint els professors als seus alumnes. No serà que el secret dels avenços estigui en ser tot orelles?

 Per tercera vegada l’EURYE  és present a Venècia, a casa dels nostres amics italians  per seguir avançant cap el reconeixement internacional.  A l’illa de  San Servolo allà on poetes, artistes i cercadors de veritat, troben des de temps immemorials un lloc propici per la inspiració, el silenci encalmat convida els yoguis a mesclarles seves  veus,  les seves  idees,  el seu alè  als murmuris de la llacuna. Un temps valuós per apreciar els intercanvis, un lloc elevat per escoltar-se, com ho fa el tema central de la nostra trobada.

                                                                                                      Micheline Flak

                                                                                                   Fundadora del  RYE

Altres notícies
26/06/2017
A partir d'aquest mes de juny totes les formacions RYE tindran lloc en el centre: Podium  C/ Josep Maria de Sagarra, 4 Tèlf: 933 37 13 98 08901 Hospitalet de Llobregat  
23/05/2017
Sota el títol: El ioga, una llavor per al benestar a l'aula, el grup de treball GRIAE (Grup de Recerca del Ioga en l'Àmbit Educatiu) dinamitzarà la formació d'estiu que proposa l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona, adreçada als docents d'Educació Infantil, Primària i Secundària.
21/05/2017
Yoga and Education.. Yoga-based techniques in the foreign language classroom
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>