RYE España col·labora amb el CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) formant una vintena de professors en tècniques de Yoga a l'Educació
Innovació a les aules . El RYE colabora amb  el  CESIRE  (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) per a la millora de l’aprenentatge de les llengües i el plurilingüisme.

“El yoga educatiu, una presa de consciència dels aprenentatges”

“Millorar l’aprenentatge significa prendre consciència del propi procés educatiu”

El RYE España inicia la col·laboració amb el CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
El RYE formarà en Tècniques de Yoga a l’educació a un grup d’una vintena de docents de cicle superior de primària i de secundària, professors i professores de llengües: català, castellà, anglès, francès. L’objectiu principal és incidir en la millora de l’aprenentatge de les llengües i el plurilingüisme.
La formació es desenvoluparà en 6 sessions al llarg del curs 2016-2017. Durant aquest temps es presentaran i dissenyaran  activitats que es  portaran a terme a l’aula. També,  es verificarà mitjançant tests d’avaluació el grau de millora en l’aprenentatge.

9000010532 El Ioga educatiu per a l’aprenentatge de les llengües  CESIRE (Avda. Drassanes, 10 Barcelona)

Altres notícies
26/06/2017
A partir d'aquest mes de juny totes les formacions RYE tindran lloc en el centre: Podium  C/ Josep Maria de Sagarra, 4 Tèlf: 933 37 13 98 08901 Hospitalet de Llobregat  
23/05/2017
Sota el títol: El ioga, una llavor per al benestar a l'aula, el grup de treball GRIAE (Grup de Recerca del Ioga en l'Àmbit Educatiu) dinamitzarà la formació d'estiu que proposa l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona, adreçada als docents d'Educació Infantil, Primària i Secundària.
21/05/2017
Yoga and Education.. Yoga-based techniques in the foreign language classroom
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>