El curs vol donar a conèixer els beneficis que el ioga aporta a la millora personal i al desenvolupament de les capacitats dels alumnes.
Un cop més la Universitat de Girona ofereix el curs d’estiu “Ioga i educació. Cos, ment i emocions a l’aprenentatge”.

El curs vol donar a conèixer els beneficis que el ioga aporta a la millora personal i al desenvolupament de les capacitats dels alumnes. Aprendre a gestionar les emocions, a millorar les relacions amb els altres, prendre consciència del cos i de la respiració, potenciar la relaxació i el decans a l’aula, desenvolupar l’atenció i la concentració i proporcionar espais interiors que ens ajudin a retrobar-nos, afavoreix els aprenentatges i el benestar en general.

 Dies: del 3 al 6 de juliol

Horari: de 9 a 14h

Lloc: Facultat d’Educació i Psicologia- Campus Barri Vell (Girona)

Per més informació i inscripcions:
http://www.fundacioudg.org/curs-destiu-ioga-i-educacio-cos-ment-i-emocions-a-laprenentatge.html

Altres notícies
26/06/2017
A partir d'aquest mes de juny totes les formacions RYE tindran lloc en el centre: Podium  C/ Josep Maria de Sagarra, 4 Tèlf: 933 37 13 98 08901 Hospitalet de Llobregat  
23/05/2017
Sota el títol: El ioga, una llavor per al benestar a l'aula, el grup de treball GRIAE (Grup de Recerca del Ioga en l'Àmbit Educatiu) dinamitzarà la formació d'estiu que proposa l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona, adreçada als docents d'Educació Infantil, Primària i Secundària.
21/05/2017
Yoga and Education.. Yoga-based techniques in the foreign language classroom
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>