El passat 24 d’octubre es va iniciar el curs de ioga per a l’aprenentatge de les llengües al CESIRE. El tema era “l’escolta i la confiança”. El símbol del curs va ser el cor, el lloc on s’hi guarden els bons records; l'amor quan és viscut des de d’aquest centre, provoca una sensació de pau i tranquil·litat a la persona que ho experimenta

El passat 24 d’octubre es va iniciar el curs de ioga per a l’aprenentatge de les llengües al CESIRE. El tema era “l’escolta i la confiança”.

El símbol del curs va ser el cor, el lloc on s’hi guarden els bons records; l’amor quan és viscut des  d’aquest centre, provoca una sensació de pau i tranquil·litat a la persona que ho experimenta. Representa l’obertura dels sentiments i la compassió, la capacitat d’estimar, de reconèixer i entendre les qualitats dels altres, dóna confiança i prepara per a l’escolta sincera cap a un mateix i cap els altres.

Les activitats que es van realitzar anaven encaminades cap a aquesta finalitat: escolta empàtica, paraules boniques i la sensació que provoca una paraula bonica a la nostra oïda, les postures de ioga que afavoreixen l’obertura i la confiança i el desenvolupament de la creativitat a través de l’expressió del propi cos en van ser una mostra.

Els professors van estar molt receptiu i des d’aquí els hi agraïm la seva confiança a l’hora de portar a la pràctica aquest projecte a les aules, de ben segur que beneficiarà als alumnes  i els ajudarà en el seu desenvolupament personal.

Entrades recents
20/12/2017
Durant tot el primer trimestre, i gràcies a la iniciativa de l’AMPA de l’escola pública de Santa Maria d’Avià, tota la comunitat educativa: mestres, pares i mares, alumnes i personal de menjador ha seguit una formació sobre tècniques de yoga a l’educació adaptada al context.
24/11/2017
El tema d'aquest seminari va ser la lectura. En el seminari es van exposar diverses formes d'aconseguir relaxar i preparar a l'alumnat davant la lectura. Enfoquem en tècniques d'atenció i gestual per poder arribar a memoritzar textos, cohesionem el grup, vam fer un massatge a la vista i espatlles i…
24/11/2017
El seminari "El cos en l'aprenentatge" reflexiona i proposa eines per treballar i descobrir la importància i la necessitat d'incloure el cos en el creixement personal i intel·lectual dels alumnes.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>