Durant tot el primer trimestre, i gràcies a la iniciativa de l’AMPA de l’escola pública de Santa Maria d’Avià, tota la comunitat educativa: mestres, pares i mares, alumnes i personal de menjador ha seguit una formació sobre tècniques de yoga a l’educació adaptada al context.
Assimilar el funcionament de l’aparell circulatori en el cos.
Funció de la respiració: oxigen i diòxid de carboni.

Durant tot el primer trimestre, i gràcies a la iniciativa  de l’AMPA de l’escola pública de Santa Maria d’Avià (Berguedà), tota la comunitat educativa: mestres, pares i mares, alumnes i personal de menjador ha seguit una formació sobre tècniques de yoga a l’educació adaptada al context.

Formadores de l’associació especialitzades en cada nivell i en diferents àrees han tingut el plaer de fer descobrir i compartir pràctiques que han versat sobre el viure junts, la neteja del cos i de la ment, la bona postura, la respiració, la relaxació i l’atenció i concentració.

El yoga a l’educació, basada en la ciència del yoga mil·lenari,  és considerat, en el segle XXI,  una eina intel·ligent que ajuda els i les alumnes a aprendre a aprendre, a conèixer, a comprendre, à fer i sobretot a SER, per tal que puguin esdevenir éssers autònoms i lliures.

Entrades recents
24/11/2017
El tema d'aquest seminari va ser la lectura. En el seminari es van exposar diverses formes d'aconseguir relaxar i preparar a l'alumnat davant la lectura. Enfoquem en tècniques d'atenció i gestual per poder arribar a memoritzar textos, cohesionem el grup, vam fer un massatge a la vista i espatlles i…
24/11/2017
El seminari "El cos en l'aprenentatge" reflexiona i proposa eines per treballar i descobrir la importància i la necessitat d'incloure el cos en el creixement personal i intel·lectual dels alumnes.
15/11/2017
El passat 24 d’octubre es va iniciar el curs de ioga per a l’aprenentatge de les llengües al CESIRE. El tema era “l’escolta i la confiança”. El símbol del curs va ser el cor, el lloc on s’hi guarden els bons records; l'amor quan és viscut des de d’aquest centre,…
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>