• facebook
  • rss
El yoga i les necessitats específiques de suport educatiu
Aprofundint en el yoga a l'educació
Al RYE l'avalen quaranta anys de pràctica a Europa i Amèrica.
El cos en l'aprenentatge.
Amb el yoga s'aprèn amb ciència i consciència.
Benestar i clima d'aula
Els nens aprenen el que viuen.
El so, la veu i la presència de la paraula.
El yoga desenvolupa les potencialitats de l'ésser
Emocions, consciència i creativitat

Oferim formació
petit
Curs 2019-2020 Tècniques de yoga a l’educació (TYE) Primer cicle de formació en Tècniques RYE, Consta de quatre seminaris: Benestar i clima d’aula, El cos en l'aprenentatge, Emocions, consciència i creativitat, El so, la veu i la presència de la paraula. Capacita per proposar exercicis de ioga a l'educació dins i fora de l'aula. Aquesta formació és reconeguda pel Pla de formació permanent del professorat a Catalunya, per un total de 60 hores.
3
La formació TRYE consta de 4 caps de setmana. Ofereix diverses tècniques de relaxació, entre elles el "ioga nidra" (ioga de son despert). S'adquireixen competències per triar i adaptar el tipus de relaxació apropiat a les diferents edats i circumstàncies. Reconeguda pel Pla de formació permanent del professorat a Catalunya, per un total de 60 hores.
TRIPTIC PRIMARIA
Aquest seminari ofereix recursos de ioga per treballar a les escoles en els diferents nivells de primària i transportar-los al món del coneixement, amb el cos com a instrument d’aprenentatge: autoconeixement, respiració, emocions, concentració, relaxació, atenció... Formació reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
imatgeNEE
L'objectiu d'aquest curs monogràfic és proporcionar als docents eines ajustades a les necessitats educatives dels alumnes amb dificultats d'aprenentatge (NESE). Les tècniques de ioga adaptades a l'educació, ofereixen una resposta al procés d'aprenentatge perquè cadascú pugui aportar el millor de si mateix, a través de l'autoconeixement, el treball amb el cos, les emocions, la respiració o la relaxació i la concentració . Formació reconeguda (15h).
2013-10-30-debate-hadas
Una de les raons per explicar contes als nens, és que mentre els escolten, desenvolupen la seva imaginació i creativitat. S’introduiran postures de ioga, respiracions, relaxacions...i s’utilitzarà la filosofia del yoga per transmetre valors, des d’una perspectiva lúdica i fantàstica.
petit
Formació TYE intensiva al mes de juliol, tres dies de formació consecutiva de dimecres a divendres: 2n seminari "El cos en l'aprenentatge" i 4t "El so, la veu i la presència de la paraula". Formació reconeguda pel Pla de Formació del Professorat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

CELEBRACIÓ 40 ANIVERSARI RYE FRANCE

Cada dia, el ioga ens ajuda a prendre consciència i a implicar-nos en el nostre creixement personal.

Notícies

image_gallery
24/01/2020
Representants de l'associació Recerca sobre el ioga a l'educació al programa Aula L'Hospitalet parlen sobre la pràctica del ioga a l'aula.
ITHAL
15/01/2020
Aquest aprenentatge holístic i globalitzat, avalat per la neurociència, recull tècniques, d’entre d’altres, del ioga educatiu, del treball amb les intel·ligències múltiples i de la pedagogia musical. Integrar, connectar i equilibrar --les emocions, la cognició i el cos-- esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua siguin significatius. Aquestes tècniques afavoreixen, també, el desenvolupament de competències socials i personals dels alumnes.
departament_ensenyament
30/06/2019
L'associació RYE organitza i imparteix el curs d'estiu proposat pel Departament d'Ensenyament sobre les tècniques RYE, de yoga i relaxació aplicades a l'aprenentatge de la llengua anglesa. Dates de l'1 al 5 de juliol 2019.

Oferim eines per a viure amb plenitud l’aprenentatge i la vida.

FORMACIÓ personalitzada per a Centres Escolars.

Consulteu les propostes a l’apartat de FORMACIÓ.

Reconeixements

Formació reconeguda en el pla de formació permanent del professorat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Informació Visual

Missatge per al confinament

YOGA A L’ESCOLA I A CASA

postura-del-perro-posturas-de-yoga-para-ninos                                                                                     Article de Dolors Garcia

 

Formacions

cartell-suspensio

l'Últim que hem fet

Emocions, consciència y creativitat

24/02/2020
Emocions, consciència y creativitat

En el tercer mòdul TYE (Tècniques de yoga a l’educació) hem explorat les emocions, fomentat la creativitat, escoltat el cos i les sensacions.
RYE Y CESIRE. Ioga i lengua: escriure

24/01/2020
RYE Y CESIRE. Ioga i lengua: escriure

Integrant la dimensió comunicativa. A la tercera sessió de formació en metodologies integrades per a un aprenentatge holístic de les llengües, vam descobrir la importància del cos i el moviment en el procés d’escriptura.
Ioga a l’educació al 1r Congrés internacional de Ioga a Palma de Mallorca

18/12/2019
Ioga a l’educació al 1r Congrés internacional de Ioga a Palma de Mallorca

La ponència de Núria Gomariz va demostrar de manera experiencial que hi ha una estreta relació entre el cos, les facultats mentals, les actituds i l’aprenentatge i, per tant, que el Ioga és una eina eficaç en l’àmbit educatiu.
Inici del cicle TYE 2019-2020: Benestar i clima d’aula

18/11/2019
Inici del cicle TYE 2019-2020: Benestar i clima d’aula

El treball desenvolupat al seminari ens han portat a desgranar aquells ingredients necessaris per crear en totes les aules un bon ambient propici per créixer i aprendre amb benestar i harmonia.