• facebook
  • rss
El yoga i les necessitats específiques de suport educatiu
Aprofundint en el yoga a l'educació
Al RYE l'avalen quaranta anys de pràctica a Europa i Amèrica.
El cos en l'aprenentatge.
Amb el yoga s'aprèn amb ciència i consciència.
Benestar i clima d'aula
Els nens aprenen el que viuen.
El so, la veu i la presència de la paraula.
El yoga desenvolupa les potencialitats de l'ésser
Emocions, consciència i creativitat

Oferim formació
petit
Curs 2019-2020 Tècniques de yoga a l’educació (TYE) Primer cicle de formació en Tècniques RYE, Consta de quatre seminaris: Benestar i clima d’aula, El cos en l'aprenentatge, Emocions, consciència i creativitat, El so, la veu i la presència de la paraula. Capacita per proposar exercicis de ioga a l'educació dins i fora de l'aula. Aquesta formació és reconeguda pel Pla de formació permanent del professorat a Catalunya, per un total de 60 hores.
3
La formació TRYE consta de 4 caps de setmana. Ofereix diverses tècniques de relaxació, entre elles el "ioga nidra" (ioga de son despert). S'adquireixen competències per triar i adaptar el tipus de relaxació apropiat a les diferents edats i circumstàncies. Reconeguda pel Pla de formació permanent del professorat a Catalunya, per un total de 60 hores.
TRIPTIC PRIMARIA
Aquest seminari ofereix recursos de ioga per treballar a les escoles en els diferents nivells de primària i transportar-los al món del coneixement, amb el cos com a instrument d’aprenentatge: autoconeixement, respiració, emocions, concentració, relaxació, atenció... Formació reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
imatgeNEE
L'objectiu d'aquest curs monogràfic és proporcionar als docents eines ajustades a les necessitats educatives dels alumnes amb dificultats d'aprenentatge (NESE). Les tècniques de ioga adaptades a l'educació, ofereixen una resposta al procés d'aprenentatge perquè cadascú pugui aportar el millor de si mateix, a través de l'autoconeixement, el treball amb el cos, les emocions, la respiració o la relaxació i la concentració . Formació reconeguda (15h).
2013-10-30-debate-hadas
Una de les raons per explicar contes als nens, és que mentre els escolten, desenvolupen la seva imaginació i creativitat. S’introduiran postures de ioga, respiracions, relaxacions...i s’utilitzarà la filosofia del yoga per transmetre valors, des d’una perspectiva lúdica i fantàstica.
petit
Formació TYE intensiva al mes de juliol, tres dies de formació consecutiva de dimecres a divendres: 2n seminari "El cos en l'aprenentatge" i 4t "El so, la veu i la presència de la paraula". Formació reconeguda pel Pla de Formació del Professorat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

CELEBRACIÓ 40 ANIVERSARI RYE FRANCE

Cada dia, el ioga ens ajuda a prendre consciència i a implicar-nos en el nostre creixement personal.

Notícies

departament_ensenyament
30/06/2019
L'associació RYE organitza i imparteix el curs d'estiu proposat pel Departament d'Ensenyament sobre les tècniques RYE, de yoga i relaxació aplicades a l'aprenentatge de la llengua anglesa. Dates de l'1 al 5 de juliol 2019.
unnamed
15/06/2019
Integrar, connectar i equilibrar -les emocions, la cognició i el cos- esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua siguin significatius. Com integrem tècniques holístiques en l’aprenentatge de llengües a les aules d’infantil, primària i secundària
IMG-20181024-WA0005
06/11/2018
El ioga educatiu per a l'aprenentatge de les llengües Aquest curs s’emmarca dins del currículum competencial i inclusiu. Vol proporcionar, a les persones docents, l’adquisició d’habilitats, coneixements i actituds per poder treballar de manera integrada i globalitzada les competències comunicatives, socials i personals, amb l’objectiu de millorar l’aprenentatge de llengües.

Oferim eines per a viure amb plenitud l’aprenentatge i la vida.

FORMACIÓ personalitzada per a Centres Escolars.

Consulteu les propostes a l’apartat de FORMACIÓ.

Reconeixements

Formació reconeguda en el pla de formació permanent del professorat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Informació Visual

Novetat! Reedició de “Yoga en la escuela”
Ioga a l’educació: escoltar el cos, sentir les emocions, obrir la ment.

l'Últim que hem fet

Donar color a les emocions i desenvolupar la creativitat

22/07/2019
Donar color a les emocions i desenvolupar la creativitat

Reconèixer les emocions i els sentiments, ens ajuda a millorar les relacions amb els altres, aspecte molt important dins l’àmbit escolar. Saber gestionar les emocions i utilitzar els propis recursos interns, és necessari per poder créixer junts.
Curs d’estiu en Ioga i educació a la UdG

22/07/2019
Curs d’estiu en Ioga i educació a la UdG

A través del cos i de la respiració, podem prendre consciència del nostre estat intern. A vegades els alumnes estan nerviosos o cansats i necessiten uns moments de silenci, de descans, després d’un examen o d’un treball intens. És llavors que podem fer una relaxació, una visualització, un massatge…
El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor

13/12/2018
El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor

El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor, ha estat l’eix vertebrador de les activitats desenvolupades al CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa). Les tècniques de ioga ofereixen múltiples possibilitats per activar i preparar tant una lectura com una escriptura atenta i creatives.
El ioga educatiu per a l’aprenentatge de les llengües

13/11/2018
El ioga educatiu per a l’aprenentatge de les llengües

La primera sessió de la formació que Rye España ofereix en col.laboració amb Cesire dins de l’àmbit lingüístic. Els temes tractats: la confiança en un mateix i en els altres, l’autoimatge i la dimensió comunicació oral, actitudinal i plurilingüe: ESCOLTAR i ESCOLTAR-SE.