Amb el tercer seminari, Aprendre i conviure en harmonia, hem seguit el viatge per les ones de l'educació, amb un equipatge molt assortit de poderoses eines que ens ofereix el ioga.

Amb el tercer seminari, Aprendre i conviure en harmonia, hem seguit el viatge per les ones de l’educació, amb un equipatge molt assortit de poderoses eines que ens ofereix el ioga.

Pràctiques senzilles que ens permeten desenvolupar un bon ambient tan físic, social i emocional com a mental, per millor aprendre i conrear una relació més humana amb el que un aprèn i amb aquells amb els quals aprèn.
Cuidar els diferents ambients, proporciona un marc excel·lent que sosté a l’alumne i el porta cap a  un estat de receptivitat òptim per a l’aprenentatge, elimina les tensions innecessàries i sobretot, permet desenvolupar altres coses com: viure i cuidar el nostre cos, eliminar tensions, aprendre a viure junts i compartir, acollir a l’altre, escoltar i ser escoltat, cooperar i respectar la diversitat, ser un mateix, sentir-se reconegut i integrat, CONFIAR PER CRÉIXER!!!
La mirada positiva de l’educador, la coherència, l’estar arrelat i centrat, obert i despert, són ingredients fonamentals perquè el nen pugui desenvolupar i abraçar totes les parts de si mateix, conrear el diàleg entre el món exterior i interior i sentir-se en llibertat i confiança per aprendre i crear.

Gràcies pel vostre entusiasme i atenció!

Una abraçada i fins aviat
Ariadna

Entrades recents
24/02/2020
En el tercer mòdul TYE (Tècniques de yoga a l'educació) hem explorat les emocions, fomentat la creativitat, escoltat el cos i les sensacions.
22/07/2019
Reconèixer les emocions i els sentiments, ens ajuda a millorar les relacions amb els altres, aspecte molt important dins l’àmbit escolar. Saber gestionar les emocions i utilitzar els propis recursos interns, és necessari per poder créixer junts.
22/07/2019
A través del cos i de la respiració, podem prendre consciència del nostre estat intern. A vegades els alumnes estan nerviosos o cansats i necessiten uns moments de silenci, de descans, després d’un examen o d’un treball intens. És llavors que podem fer una relaxació, una visualització, un massatge...
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>