Amb el tercer seminari, Aprendre i conviure en harmonia, hem seguit el viatge per les ones de l'educació, amb un equipatge molt assortit de poderoses eines que ens ofereix el ioga.

Amb el tercer seminari, Aprendre i conviure en harmonia, hem seguit el viatge per les ones de l’educació, amb un equipatge molt assortit de poderoses eines que ens ofereix el ioga.

Pràctiques senzilles que ens permeten desenvolupar un bon ambient tan físic, social i emocional com a mental, per millor aprendre i conrear una relació més humana amb el que un aprèn i amb aquells amb els quals aprèn.
Cuidar els diferents ambients, proporciona un marc excel·lent que sosté a l’alumne i el porta cap a  un estat de receptivitat òptim per a l’aprenentatge, elimina les tensions innecessàries i sobretot, permet desenvolupar altres coses com: viure i cuidar el nostre cos, eliminar tensions, aprendre a viure junts i compartir, acollir a l’altre, escoltar i ser escoltat, cooperar i respectar la diversitat, ser un mateix, sentir-se reconegut i integrat, CONFIAR PER CRÉIXER!!!
La mirada positiva de l’educador, la coherència, l’estar arrelat i centrat, obert i despert, són ingredients fonamentals perquè el nen pugui desenvolupar i abraçar totes les parts de si mateix, conrear el diàleg entre el món exterior i interior i sentir-se en llibertat i confiança per aprendre i crear.

Gràcies pel vostre entusiasme i atenció!

Una abraçada i fins aviat
Ariadna

Entrades recents
18/08/2017
La importància i la necessitat d'escoltar i ser escoltat a l'aula. Aprendre a conèixer-se i a expressar-se a través dels contes.
28/02/2017
Els docents busquen noves formes d'ensenyar, acompanyar i aprendre
17/12/2016
Els eixos de treball del segon seminari TYE han estat el descobriment i maneig de les emocions (l'expressió de l'emoció en el cos i cara), la importància de l'equilibri emocional en l'aprenentatge (funcionament del sistema límbic).
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>