En un ambient acollidor i harmoniós els alumnes senten que formen part del grup millorant així l'aprenentatge i el treball en equip

IMG_20170708_133930Una vegada més, hem realitzat el curs “Aprendre i conviure en harmonia” que forma part de la formació TYE (Tècniques de Ioga a l’Educació.

Un ambient cordial i distès, el joc, la motivació i l’entusiasme, van fer de la formació un lloc d’aprenentatge i de desenvolupament personal, a través d’exercicis d’autoconeixement i de cohesió de grup, sense deixar de banda el cos, la presència, l’atenció, el sentir l’altre a través de sentir-me a mi mateix.

Un clima acollidor a l’aula, afavoreix l’aprenentatge i prepara per a la vida social. El professor ha de crear un ambient agradable d’amistat que millori la convivència, la cooperació i la comunicació. Els alumnes han de sentir que formen part del grup, per a això és molt important el treball en equip.

Els moments de relaxació a l’aula, són una bona oportunitat per assimilar la informació rebuda. Els nostres sentits necessiten descansar per poder connectar  amb els espais interiors.

De ben segur que les vacances y el descans ajudaran a assimilar els continguts donats en el curs.

Bon estiu!

Dolors / Equip RYE

 

Entrades recents
13/05/2018
Ioga a l'aula d'educació física. IES Ramon Llull Abril 2018 Els adolescents són un repte excitant. M'inquietava la idea d'oferir-los alguna cosa que els interessés. Aquesta és una etapa en la qual es qüestiona tot i en la qual la intensitat mental i emocional són importants. Els objectius reconèixer els…
08/05/2018
L'aplicació del ioga a l'aula aporta molts beneficis, seguretat en un mateix, confiança, harmonitza el desenvolupament personal, ajuda a gestionar les emocions. Té cura del cos, de la ment i les emocions. Prepara la ment per a una millor assimilació d'aprenentatges.
02/05/2018
Ioga a l´aula , una llavor que creix.. Taller de tècniques de ioga a l'aula d'idiomes a la EOI de Viladecans.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>