Diumenge 19 de juny va tenir lloc el Dia Internacional del Ioga i el RYE España hi va participar amb una confèrencia i un stand amb informació diversa sobre cursos, llibres, xerrades i jocs.

El diumenge 19 de juny va tenir lloc el Dia Internacional del Yoga. Dintre d’aquesta jornada, Barcelona Yoga Day, va celebrar aquesta diada a l’estació del Nord amb nombroses actuacions (classes de ioga, meditacions, conferències, música, menjar vegetarià, teatre conscient, tallers, fira artesanal…

El RYE España hi va participar activament amb la conferencia “Yoga i educació: una mirada àmplia que afavoreix l’aprenentatge” i un estand amb informació diversa sobre cursos, llibres, xerrades i jocs. El laberint va tenir molt d’èxit entre els assistents, tan grans com petits. Tothom qui va voler, s’hi va passejar i va poder observar els efectes i les sensacions que es produeixen.

A la xerrada hi van participar unes trenta persones interessades en l’aplicació del ioga a les aules. Tots els participants van mostrar molt d’interès, van fer preguntes per saber en quin moment del dia es podia aplicar i la nostra companya, els hi va anar explicant com es podia introduir en qualsevol moment del dia i en la matèria curricular que s’estigui impartint.

Gràcies per la col·laboració de l’equip RYE i felicitar els organitzadors.

Equip RYE

Entrades recents
26/07/2018
Ioga a l'educació, escoltem el cos, sentim les emocions, obrim la ment. El cos ens parla, a través d’ell podem experimentar les nostres emocions. L’enuig i la por fan que es tensi. D’altra banda, l’alegria i la confiança, ajuden a relaxar-lo.
13/05/2018
Ioga a l'aula d'educació física. IES Ramon Llull Abril 2018 Els objectius,reconèixer els beneficis d'una bona postura, sentir el cos i escoltar-lo, poder compartir, comunicar i rebre des d'una posició d'ancoratge, permetre la participació total i sense reserves i escoltar les sensacions del cos des d'un estat relaxat.
08/05/2018
L'aplicació del ioga a l'aula aporta molts beneficis, seguretat en un mateix, confiança, harmonitza el desenvolupament personal, ajuda a gestionar les emocions. Té cura del cos, de la ment i les emocions. Prepara la ment per a una millor assimilació d'aprenentatges.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>