Diumenge 19 de juny va tenir lloc el Dia Internacional del Ioga i el RYE España hi va participar amb una confèrencia i un stand amb informació diversa sobre cursos, llibres, xerrades i jocs.

El diumenge 19 de juny va tenir lloc el Dia Internacional del Yoga. Dintre d’aquesta jornada, Barcelona Yoga Day, va celebrar aquesta diada a l’estació del Nord amb nombroses actuacions (classes de ioga, meditacions, conferències, música, menjar vegetarià, teatre conscient, tallers, fira artesanal…

El RYE España hi va participar activament amb la conferencia “Yoga i educació: una mirada àmplia que afavoreix l’aprenentatge” i un estand amb informació diversa sobre cursos, llibres, xerrades i jocs. El laberint va tenir molt d’èxit entre els assistents, tan grans com petits. Tothom qui va voler, s’hi va passejar i va poder observar els efectes i les sensacions que es produeixen.

A la xerrada hi van participar unes trenta persones interessades en l’aplicació del ioga a les aules. Tots els participants van mostrar molt d’interès, van fer preguntes per saber en quin moment del dia es podia aplicar i la nostra companya, els hi va anar explicant com es podia introduir en qualsevol moment del dia i en la matèria curricular que s’estigui impartint.

Gràcies per la col·laboració de l’equip RYE i felicitar els organitzadors.

Equip RYE

Entrades recents
24/02/2020
En el tercer mòdul TYE (Tècniques de yoga a l'educació) hem explorat les emocions, fomentat la creativitat, escoltat el cos i les sensacions.
18/12/2019
La ponència de Núria Gomariz va demostrar de manera experiencial que hi ha una estreta relació entre el cos, les facultats mentals, les actituds i l'aprenentatge i, per tant, que el Ioga és una eina eficaç en l'àmbit educatiu.
18/11/2019
El treball desenvolupat al seminari ens han portat a desgranar aquells ingredients necessaris per crear en totes les aules un bon ambient propici per créixer i aprendre amb benestar i harmonia.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>