Diumenge 19 de juny va tenir lloc el Dia Internacional del Ioga i el RYE España hi va participar amb una confèrencia i un stand amb informació diversa sobre cursos, llibres, xerrades i jocs.

El diumenge 19 de juny va tenir lloc el Dia Internacional del Yoga. Dintre d’aquesta jornada, Barcelona Yoga Day, va celebrar aquesta diada a l’estació del Nord amb nombroses actuacions (classes de ioga, meditacions, conferències, música, menjar vegetarià, teatre conscient, tallers, fira artesanal…

El RYE España hi va participar activament amb la conferencia “Yoga i educació: una mirada àmplia que afavoreix l’aprenentatge” i un estand amb informació diversa sobre cursos, llibres, xerrades i jocs. El laberint va tenir molt d’èxit entre els assistents, tan grans com petits. Tothom qui va voler, s’hi va passejar i va poder observar els efectes i les sensacions que es produeixen.

A la xerrada hi van participar unes trenta persones interessades en l’aplicació del ioga a les aules. Tots els participants van mostrar molt d’interès, van fer preguntes per saber en quin moment del dia es podia aplicar i la nostra companya, els hi va anar explicant com es podia introduir en qualsevol moment del dia i en la matèria curricular que s’estigui impartint.

Gràcies per la col·laboració de l’equip RYE i felicitar els organitzadors.

Equip RYE

Entrades recents
22/07/2019
Reconèixer les emocions i els sentiments, ens ajuda a millorar les relacions amb els altres, aspecte molt important dins l’àmbit escolar. Saber gestionar les emocions i utilitzar els propis recursos interns, és necessari per poder créixer junts.
22/07/2019
A través del cos i de la respiració, podem prendre consciència del nostre estat intern. A vegades els alumnes estan nerviosos o cansats i necessiten uns moments de silenci, de descans, després d’un examen o d’un treball intens. És llavors que podem fer una relaxació, una visualització, un massatge...
13/12/2018
El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor, ha estat l’eix vertebrador de les activitats desenvolupades al CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa). Les tècniques de ioga ofereixen múltiples possibilitats per activar i preparar tant una lectura com una escriptura atenta i creatives.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>