La primera sessió de la formació que Rye España ofereix en col.laboració amb Cesire dins de l'àmbit lingüístic. Els temes tractats: la confiança en un mateix i en els altres, l'autoimatge i la dimensió comunicació oral, actitudinal i plurilingüe: ESCOLTAR i ESCOLTAR-SE.

IMG-20181024-WA0005Aquest octubre  s’ha iniciat la primera sessió de la formació que Rye España ofereix en col.laboració amb Cesire dins de l´àmbit lingüístic, en aquest cas el centre d´interès era: 

Adquirir confiança en un mateix i en els altres/Millorar l´autoimatge en l´aprenentatge de les llengües.

Vam treballar la dimensió comunicació oral, actitudinal i plurilingüe fent èmfasi en  ESCOLTAR i ESCOLTAR-SE i en la interacció.

IMG-20181024-WA0004Van impartir les formadores de Rye España Sònia Carrasco i Eulàlia Muñoz.

Moltes gràcies a tots els assistents per la vostra implicació i entusiasme!

Entrades recents
24/02/2020
En el tercer mòdul TYE (Tècniques de yoga a l'educació) hem explorat les emocions, fomentat la creativitat, escoltat el cos i les sensacions.
18/12/2019
La ponència de Núria Gomariz va demostrar de manera experiencial que hi ha una estreta relació entre el cos, les facultats mentals, les actituds i l'aprenentatge i, per tant, que el Ioga és una eina eficaç en l'àmbit educatiu.
18/11/2019
El treball desenvolupat al seminari ens han portat a desgranar aquells ingredients necessaris per crear en totes les aules un bon ambient propici per créixer i aprendre amb benestar i harmonia.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>