El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor, ha estat l’eix vertebrador de les activitats desenvolupades al CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa). Les tècniques de ioga ofereixen múltiples possibilitats per activar i preparar tant una lectura com una escriptura atenta i creatives.

El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor, ha estat l’eix vertebrador de les activitats desenvolupades el proppassat dimarts, 20 de novembre al CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa).IMG-4625

Durant dues hores i mitja, docents d’infantil, primària i secundària guiats per la professora Encarna Romero han experimentat com les tècniques de yoga ofereixen múltiples possibilitats per a activar i preparar tant una lectura com una escriptura atenta i creativa. Mitjançant tasques individuals, en parella i en grup, hem activat el ulls de les lectores i realitzat un petit projecte de treball que navegava des de la lectura comprensiva a l’escriptura i, finalment, cap a una lectura en veu alta compartida i amb diverses modulacions de veu. 

IMG-4628El taller s’inscriu dins del marc formatiu que l’associació RYE ESPAÑA realitza en col·laboració amb el CESIRE i el Departament d’Ensenyament.

Entrades recents
13/11/2018
La primera sessió de la formació que Rye España ofereix en col.laboració amb Cesire dins de l'àmbit lingüístic. Els temes tractats: la confiança en un mateix i en els altres, l'autoimatge i la dimensió comunicació oral, actitudinal i plurilingüe: ESCOLTAR i ESCOLTAR-SE.
26/07/2018
Ioga a l'educació, escoltem el cos, sentim les emocions, obrim la ment. El cos ens parla, a través d’ell podem experimentar les nostres emocions. L’enuig i la por fan que es tensi. D’altra banda, l’alegria i la confiança, ajuden a relaxar-lo.
13/05/2018
Ioga a l'aula d'educació física. IES Ramon Llull Abril 2018 Els objectius,reconèixer els beneficis d'una bona postura, sentir el cos i escoltar-lo, poder compartir, comunicar i rebre des d'una posició d'ancoratge, permetre la participació total i sense reserves i escoltar les sensacions del cos des d'un estat relaxat.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>