RYE España és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu la recerca, l’aplicació i la difusió de les tècniques de ioga a l’educació.

Associar-te a RYE España, més enllà dels avantatges pràctics que pugui aportar, és una manera d’aportar el teu granet de sorra per promoure un canvi en els currículums escolars afegint un programa de formació de l’ésser en la seva totalitat. I, a la vegada, es posin els mitjans necessaris per desenvolupar la consciència, la sensibilitat, l’equilibri, el domini d’un mateix … És a dir, formar gent sòlida i intel·ligent capaç de crear una societat més justa i feliç.

El fet de fer-te soci de l’associació et dóna dret a:

  • Obtenir avantatges econòmics en les formacions que es duguin a terme
  • Participació gratuïta en els actes que s’organitzin com conferències i trobades.
  • Assessorament anual gratuït per als professionals que estiguin aplicant les tècniques de yoga en l’àmbit educatiu.

L’import de la quota és de 20 € anuals .

Per associar-te només cal omplir el formulari següent i fer l’ingrés al següent número de compte:

 ES59 1491 0001 2130 0006 2185 TRIODÓS, fent constar nom i cognoms de la persona que s’inscriu.

En el cas de domiciliació bancària enviar autorització (descarregar) per a la domiciliació al correu de l’associació: rye.spain @ gmail.com

 

Fes-te soci

 

PROTECCIÓ DE DADES.

Per complir amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LODP) i amb el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el reglament de desplegament de la LODP, us informem que les dades que ens heu facilitat formaran part del sistema informàtic del RYE España. Aquestes dades seran utilitzades amb l’única finalitat de gestionar i / o comunicar les diferents formacions o esdeveniments organitzats per l’associació.

Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>