El benestar d'adults i d'infants com afonament per un millor aprenentatge

elx  A les Escoles Infantils Municipals d’Elx entenen la salut,  no només com absència d’enfermetat, sinó com a benestar físic, psíquic i emocional.  El cap de setmana 24 i 25 de març, a l’EIM de Crispin, vam començar el curs de formació “Yoga a la Infancia, creixement i   benestar”amb un grup d’educadores que desitgen introduir nous recursos a les seves aules que contribueixin al benestar del nen i de l’adult.  L’experiència va ser molt satisfactòria. El curs continua el proper 7 i 8 d’abril. Fins aviat !

Entrades recents
26/07/2018
Ioga a l'educació, escoltem el cos, sentim les emocions, obrim la ment. El cos ens parla, a través d’ell podem experimentar les nostres emocions. L’enuig i la por fan que es tensi. D’altra banda, l’alegria i la confiança, ajuden a relaxar-lo.
13/05/2018
Ioga a l'aula d'educació física. IES Ramon Llull Abril 2018 Els objectius,reconèixer els beneficis d'una bona postura, sentir el cos i escoltar-lo, poder compartir, comunicar i rebre des d'una posició d'ancoratge, permetre la participació total i sense reserves i escoltar les sensacions del cos des d'un estat relaxat.
08/05/2018
L'aplicació del ioga a l'aula aporta molts beneficis, seguretat en un mateix, confiança, harmonitza el desenvolupament personal, ajuda a gestionar les emocions. Té cura del cos, de la ment i les emocions. Prepara la ment per a una millor assimilació d'aprenentatges.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>