El benestar d'adults i d'infants com afonament per un millor aprenentatge

elx  A les Escoles Infantils Municipals d’Elx entenen la salut,  no només com absència d’enfermetat, sinó com a benestar físic, psíquic i emocional.  El cap de setmana 24 i 25 de març, a l’EIM de Crispin, vam començar el curs de formació “Yoga a la Infancia, creixement i   benestar”amb un grup d’educadores que desitgen introduir nous recursos a les seves aules que contribueixin al benestar del nen i de l’adult.  L’experiència va ser molt satisfactòria. El curs continua el proper 7 i 8 d’abril. Fins aviat !

Entrades recents
13/12/2018
El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor, ha estat l’eix vertebrador de les activitats desenvolupades al CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa). Les tècniques de ioga ofereixen múltiples possibilitats per activar i preparar tant una lectura com una escriptura atenta i creatives.
13/11/2018
La primera sessió de la formació que Rye España ofereix en col.laboració amb Cesire dins de l'àmbit lingüístic. Els temes tractats: la confiança en un mateix i en els altres, l'autoimatge i la dimensió comunicació oral, actitudinal i plurilingüe: ESCOLTAR i ESCOLTAR-SE.
26/07/2018
Ioga a l'educació, escoltem el cos, sentim les emocions, obrim la ment. El cos ens parla, a través d’ell podem experimentar les nostres emocions. L’enuig i la por fan que es tensi. D’altra banda, l’alegria i la confiança, ajuden a relaxar-lo.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>