El benestar d'adults i d'infants com afonament per un millor aprenentatge

elx  A les Escoles Infantils Municipals d’Elx entenen la salut,  no només com absència d’enfermetat, sinó com a benestar físic, psíquic i emocional.  El cap de setmana 24 i 25 de març, a l’EIM de Crispin, vam començar el curs de formació “Yoga a la Infancia, creixement i   benestar”amb un grup d’educadores que desitgen introduir nous recursos a les seves aules que contribueixin al benestar del nen i de l’adult.  L’experiència va ser molt satisfactòria. El curs continua el proper 7 i 8 d’abril. Fins aviat !

Entrades recents
22/07/2019
Reconèixer les emocions i els sentiments, ens ajuda a millorar les relacions amb els altres, aspecte molt important dins l’àmbit escolar. Saber gestionar les emocions i utilitzar els propis recursos interns, és necessari per poder créixer junts.
22/07/2019
A través del cos i de la respiració, podem prendre consciència del nostre estat intern. A vegades els alumnes estan nerviosos o cansats i necessiten uns moments de silenci, de descans, després d’un examen o d’un treball intens. És llavors que podem fer una relaxació, una visualització, un massatge...
13/12/2018
El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor, ha estat l’eix vertebrador de les activitats desenvolupades al CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa). Les tècniques de ioga ofereixen múltiples possibilitats per activar i preparar tant una lectura com una escriptura atenta i creatives.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>