El benestar d'adults i d'infants com afonament per un millor aprenentatge

elx  A les Escoles Infantils Municipals d’Elx entenen la salut,  no només com absència d’enfermetat, sinó com a benestar físic, psíquic i emocional.  El cap de setmana 24 i 25 de març, a l’EIM de Crispin, vam començar el curs de formació “Yoga a la Infancia, creixement i   benestar”amb un grup d’educadores que desitgen introduir nous recursos a les seves aules que contribueixin al benestar del nen i de l’adult.  L’experiència va ser molt satisfactòria. El curs continua el proper 7 i 8 d’abril. Fins aviat !

Entrades recents
24/02/2020
En el tercer mòdul TYE (Tècniques de yoga a l'educació) hem explorat les emocions, fomentat la creativitat, escoltat el cos i les sensacions.
24/01/2020
Integrant la dimensió comunicativa. A la tercera sessió de formació en metodologies integrades per a un aprenentatge holístic de les llengües, vam descobrir la importància del cos i el moviment en el procés d'escriptura.
18/12/2019
La ponència de Núria Gomariz va demostrar de manera experiencial que hi ha una estreta relació entre el cos, les facultats mentals, les actituds i l'aprenentatge i, per tant, que el Ioga és una eina eficaç en l'àmbit educatiu.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>