Primer cicle de formació en tècniques de ioga a l'educació, quatre seminaris : El cos en l'aprenentatge, Aprendre i conviure en harmonia, Donar color a les emocions i desenvolupar la creativitat, El so, la veu i la presència de la paraula.

PRIMER CICLE DE FORMACIÓ RYE

TYE ( TÈCNIQUES DE YOGA A L’EDUCACIÓ)

dibuix_tye

LLOC


Centre PODIUM

C/ Josep Maria de Sagarra, 4

08901 L’Hospitalet de Llobregat

Tel.: 618 223 238/ 606080481

 

CONTINGUT


1r SeminariEL COS EN L’APRENENTATGE Hi ha una estreta relació entre el cos, les facultats mentals i l’aprenentatge. Les postures, la respiració i els sentits obren les portes a l’atenció i a la concentració.

Hi ha una estreta relació entre el cos, les facultats mentals i l’aprenentatge. Les postures, la respiració i els sentits obren les portes a l’atenció i a la concentració.

2º Seminari: DONAR COLOR A LES EMOCIONS I DESENVOLUPAR LA CREATIVITAT  S’aprèn a observar les emocions per controlar-se millor i per dissoldre, al mateix temps, les tensions i els conflictes que puguin sorgir en la classe. La relaxació, la respiració i la calma que aporten algunes tècniques específiques estimulen la creativitat.  

 

3r Seminari:  APRENDRE I CONVIURE EN HARMONIA  Aquest taller ofereix exercicis simples i eficaços que fomenten el desig d’aprendre amb alegria. Es crea un entorn favorable a la comunicació i al silenci, al joc i a l’estudi  enmig d’un ambient de motivació per al aprenentatge.  

 

4º Seminari: EL SO, LA VEU I LA PRESÈNCIA DE LA PARAULA En la relació amb un mateix i amb els altres, la veu, la paraula i l’atenció tenen un paper essencial. En aquest seminari s’exploren les potencialitats de la veu per donar vida a tot allò que  volem transmetre amb l’ajuda de tècniques que aporten desimboltura, presència i comunicació.

 •  Cadascun dels seminaris consta de 15 hores: 11 hores presencials + 4 hores d’experimentació personal de la qual cal lliurar un informe.

 

CALENDARI I HORARIS


 

SEMINARI                                                        FORMADORA                             DATA
1r El Cos en l’aprenentatge Maruja Rabat 

Dolors Garcia

21-22/10/2017                                   
2n Aprendre i conviure en harmonia Ariadna Civil 

M. Teresa Lladó

25-26/11/2017
3r Donar color a les emocions i desenvolupar la creativitat Dolors Garcia 

Sònia Carrasco

27-28/01/2018
4t El so, la veu i la presència de la paraula  Montserrat Tejedor 

Encarna Romero

03-04/03/2018

 

DISSABTE: de 10h a 14h i de 15h30′ a 18h30′   DIUMENGE: de 10h a 14h

 

PREUS


1 SEMINARI:  140 €

4 SEMINARIS: 500 € (Formació completa)

 • S’ofereix 1 quota de soci/a gratis pel pagament de la formació completa abans de l’1 d’octubre 2017.
 • Per a altres modalitats de pagament contactar amb la secretaria de RYE Espanya: rye.spain@gmail.com
 • Per reserva de placa, realitzar una paga i senyal de 30 €, com a máxim dues setmanes  abans del  seminari.
 • Recordem que les PLACES són LIMITADES.
 • L’Associació es reserva el dret d’anul·lació en el supòsit de no comptar amb el nombre suficient d’inscripcions.
  • Veure tríptic per a més informació

   INSCRIPCIÓ

  • Emplenar el següent formulari i realitzar l’ingrés corresponent al número de compte (atenció el  número de compte és nou!):

   ES59 1491 0001 2130 0006 2185 TRIODÓS, fent constat noms i cognoms de la persona inscrita.

  • Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres:    rye.spain@gmail.com

  • TYE 2018-2019

 

 

 

Protecció de dades.

Per complir amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LODP) i amb el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el reglament de desplegament de la LODP, us informem que les dades que ens heu facilitat formaran part del sistema informàtic del RYE Espanya. Aquestes dades seran utilitzades amb l’única finalitat de gestionar i / o comunicar les diferents formacions o esdeveniments organitzats per l’associació.

Altres formacions
06/09/2019
Curs 2019-2020 Tècniques de yoga a l’educació (TYE) Primer cicle de formació en Tècniques RYE, Consta de quatre seminaris: Benestar i clima d’aula, El cos en l'aprenentatge, Emocions, consciència i creativitat, El so, la veu i la presència de la paraula. Capacita per proposar exercicis de ioga a l'educació dins…
04/09/2019
La formació TRYE consta de 4 caps de setmana. Ofereix diverses tècniques de relaxació, entre elles el "ioga nidra" (ioga de son despert). S'adquireixen competències per triar i adaptar el tipus de relaxació apropiat a les diferents edats i circumstàncies. Reconeguda pel Pla de formació permanent del professorat a Catalunya,…
01/09/2019
Aquest seminari ofereix recursos de ioga per treballar a les escoles en els diferents nivells de primària i transportar-los al món del coneixement, amb el cos com a instrument d’aprenentatge: autoconeixement, respiració, emocions, concentració, relaxació, atenció... Formació reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Tota la formació
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>