Aquesta formació forma part del 1r cicle "Tècniques de ioga a l'educació". Es tracta de la meitat de la formació: 1r seminari "El cos en l'aprenentatge i el 2n" Aprendre i conviure en harmonia ". A diferència de la formació que té lloc durant el curs acadèmic la qual s'imparteix en caps de setmana, al mes de juliol, té lloc de forma consecutiva durant 3 dies de dijous a dissabte. Es pot completar durant el curs escolar o l'estiu següent. Aquesta formació està en procés de reconeixement pel Pla de Formació del Professorat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

verano-273x300

                                                                            6 a 8 juliol 2017

LLOC


Centre PODIUM  C/Josep Maria de Sagarra, 4 

08901 L’Hospitalet de Llobregat

 Tel.: 627 23 16 67/ 606 08 04 81  

CONTINGUT


1r SeminariEL COS EN L’APRENENTATGE Descobrim l’estreta relació entre el cos, les facultats mentals i l’aprenentatge. Les postures, la respiració i els sentits obren les portes a memòria, l’atenció i a la concentració.

Descobrim l’estreta relació entre el cos, les facultats mentals i l’aprenentatge. Les postures, la respiració i els sentits obren les portes a memòria, l’atenció i a la concentració.

2º Seminari: APRENDRE I CONVIURE EN HARMONIA Aquest taller ofereix exercicis simples i eficaços que fomenten el desig d’aprendre amb alegria. Es crea un entorn favorable a la comunicació i al silenci, al joc i a l’estudi  enmig d’un ambient de motivació per al aprenentatge.

Aquest taller ofereix exercicis simples i eficaços que fomenten el desig d’aprendre amb alegria. Es crea un entorn favorable a la comunicació i al silenci, al joc i a l’estudi  enmig d’un ambient de motivació per al aprenentatge.

 

CALENDARI I HORARIS


 

SEMINARI                                   FORMADORA                             DATA
1r El Cos en l’aprenentatge Maruja Rabat 6 i 7 /07/2017
2n Aprendre i conviure en harmonia  Dolors García 7 i 8 /07/2017

 

DIJOUS, DIVENDRES I DISSABTE: de 10h a 14h i de 15h30′ a 18h30′  

 Veure tríptic 

PREUS


1 SEMINARI:  140 €

2 SEMINARIS: 250 € (Formació completa)

  • S’ofereix 1 quota de soci/a gratis pel pagament de la formació completa abans del 15 de juny
  • Per a altres modalitats de pagament contactar amb la secretaria de RYE Espanya: rye.spain@gmail.com.
  • Per reserva de placa, realitzar una paga i senyal de 30 € abans del 22 de juny. Recordem que les PLACES són LIMITADES.
  • L’Associació es reserva el dret d’anul·lació en el supòsit de no comptar amb el nombre suficient d’inscripcions.

 

INSCRIPCIÓ


  • Emplenar el següent formulari i realitzar l’ingrés corresponent al número de compte (atenció el  número de compte és nou!):

ES59 1491 0001 2130 0006 2185 TRIODÓS, fent constat noms i cognoms de la persona inscrita.

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres: rye.spain@gmail.com  

 

Estiu 2017: Formació TYE
Altres formacions
31/07/2018
 Llistat de temes que es proposen   • El cos en l'aprenentatge • Donar color a les emocions i desenvolupar la creativitat • Aprendre i conviure en harmonia • El so, la veu i la presència de la paraula • El ioga i les Necessitats Educatives Especials • El ioga…
25/07/2018
Primer cicle de formació en Tècniques RYE, Consta de quatre seminaris: El cos en l'aprenentatge, Aprendre i conviure en harmonia, Donar color a les emocions i desenvolupar la creativitat, El so, la veu i la presència de la paraula. Capacita per proposar exercicis dins i fora de l'aula. Reconeguda pel…
25/07/2018
La formació consta de 4 caps de setmana. Ofereix diverses tècniques de relaxació, entre elles el "ioga nidra" (ioga de son despert). S'adquireixen competències per triar i adaptar el tipus de relaxació apropiat a les diferents edats i circumstàncies. Reconeguda pel Pla de formació permanent del professorat a Catalunya, per…
Tota la formació
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>