L’objectiu d’aquest curs és proporcionar als docents eines ajustades a les necessitats educatives dels alumnes amb dificultats d'aprenentatge. També vol donar una visió humana més enllà de les matèries curriculars. Les tècniques de ioga adaptades a l’educació, ofereixen una resposta al procés d’aprenentatge perquè cadascú pugui aportar el millor de sí mateix, a través de l’autoconeixement, el treball amb el cos, les emocions, la respiració o la relaxació i la concentració.

imatgeNEE

TOTS SOM UN

19 i 20 de Maig  2018

LLOC


Centre PODIUM

C/ Josep Maria de Sagarra, 4

08901 L’Hospitalet de Llobregat

Tel.: 618 223 238/ 606080481

CONTINGUT


L’objectiu d’aquest curs és proporcionar als docents eines  ajustades a les necessitats educatives dels alumnes amb dificultats d’aprenentatge. També vol donar una visió humana més enllà de les matèries curriculars. Les tècniques de ioga adaptades a l’educació, ofereixen una resposta al procés d’aprenentatge perquè cadascú pugui aportar el millor de sí mateix, a través de l’autoconeixement, el treball amb el cos, les emocions, la respiració o la relaxació i la concentració.

Temes que es tractaran:

 • El ioga i les necessitats educatives especials
 • Actitud del docent davant dels alumnes amb necessitats educatives especials.
 • Característiques de l’alumnat amb dificultats d’aprenentatge.
 • Emocions. L’autoestima.
 • L’esquema corporal. Asanas i el sistema glandular.
 • La respiració i la seva importància.
 • Aprendre a relaxar el cos.
 • El mandala com a eina terapèutica.
 • Els mudras i la seva aplicació.
 • Contes i mites.
 • Aquesta formació consta de 15 hores: 11 presencials + 4 hores d’experimentació personal de la qual s’ha de lliurar un informe

 

CALENDARI I HORARIS


Data:   19 i 20 de maig de 2018

Horari: Dissabte: Matí de 10:00 a 14:00. Tarda de 15:30 a 19:30.

               Diumenge: Matí de 10:00 a 14:00

Formadores: Dolors Garcia Debesa y M. Teresa Lladó Esclusa

 

 PREU


 •  140,- euros
 •  135.- euros si el pagament es realitza abans de l’1 d’abril de 2018.

 

 • L’Associació es reserva el dret d’anul·lació en el supòsit de no comptar amb el nombre suficient d’inscripcions.
 • Per reserva de plaça cal realitzar una paga i senyal de 30€ abans del 30 d’abril de 2018

 Veure díptic per a més informació

INSCRIPCIÓ


 • Emplenar el següent formulari i realitzar l’ingrés corresponent al número de compte.

ES59 1491 0001 2130 0006 2185 TRIODÓS, fent constat noms i cognoms de la persona inscrita.

 

NEE 2018

 

 

 

 

 

 

Protecció de dades.

Per complir amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LODP) i amb el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el reglament de desplegament de la LODP, us informem que les dades que ens heu facilitat formaran part del sistema informàtic del RYE Espanya. Aquestes dades seran utilitzades amb l’única finalitat de gestionar i / o comunicar les diferents formacions o esdeveniments organitzats per l’associació.

Altres formacions
16/07/2017
La formació consta de 3 caps de setmana de 15 hores cadascun, on s'obté el Certificat TRYE atorgat pel RYE ESPAÑA i anualment és reconeguda dins del Pla de Formació Permanent del Professorat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Aquesta formació està basada en la relaxació "yoga nidra"…
16/07/2017
Primer cicle de formació en tècniques de ioga a l'educació, quatre seminaris : El cos en l'aprenentatge, Aprendre i conviure en harmonia, Donar color a les emocions i desenvolupar la creativitat, El so, la veu i la presència de la paraula.
22/05/2017
La "Filosofia i Metodologia RYE" centra les bases del mètode i el concreta defineix i diferencia. S’adreça als/a les futurs/es formadors/res RYE i a totes aquelles persones interessades en aprofundir en els coneixement del ioga a l’educació.
Tota la formació
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>