La ponència de Núria Gomariz va demostrar de manera experiencial que hi ha una estreta relació entre el cos, les facultats mentals, les actituds i l'aprenentatge i, per tant, que el Ioga és una eina eficaç en l'àmbit educatiu.
facebook_1574780313144
El passat 16/11 es va celebrar a Palma el1er Congrés Internacional de Ioga on un nodrit grup de professors de diferents parts del món i diverses tradicions van abordar el ioga des de diferents angles.
 
 Una magnífica organització va permetre, al llarg del cap de setmana, que més de 200 persones accedissin a ponències simultànies amb enfocaments i propostes com la visió filosòfica i tàntrica del Ioga, l’Ayurveda, la pràctica d’asana, Ioga visual, la respiració i la seva visió més anatòmica però també emoció i Ioga, Mindfulness i Ioga i el Ioga a l’educació.
 
La meva participació en aquesta darrera ponència anava dirigida a demostrar, de manera experiencial, que existeix una estreta relació entre el cos, les facultats mentals, les actituds i l’aprenentatge i, per tant, que el Ioga és una eina eficaç en l’àmbit educatiu. El taller va ser molt ben acollit pels participants i va ser un plaer facilitar-lo.
 
Vull mostrar el meu agraïment per haver inclòs entre les ponències el Ioga en l’educació,  i espero haver contribuït al fet que la seva aplicació sigui una realitat cada vegada més propera.WhatsApp Image 2019-11-20 at 23.19.54(1)
Núria Gomariz, formadora RYE, Palma de MallorcaWhatsApp Image 2019-11-20 at 23.19.54(2)

 
Entrades recents
24/02/2020
En el tercer mòdul TYE (Tècniques de yoga a l'educació) hem explorat les emocions, fomentat la creativitat, escoltat el cos i les sensacions.
18/11/2019
El treball desenvolupat al seminari ens han portat a desgranar aquells ingredients necessaris per crear en totes les aules un bon ambient propici per créixer i aprendre amb benestar i harmonia.
22/07/2019
Reconèixer les emocions i els sentiments, ens ajuda a millorar les relacions amb els altres, aspecte molt important dins l’àmbit escolar. Saber gestionar les emocions i utilitzar els propis recursos interns, és necessari per poder créixer junts.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>