El yoga, un avantatge per a l'aprenentatge d'una llengua estrangera Per primer cop les tècniques de yoga a l’educació, RYE, van formar part de la proposta de formació d’estiu per al professorat de llengua francesa. Pràcticament una quarantena de docents va poder seguir el curs de formació organitzat pel Departament d’Ensenyament junt amb l’Institut Français de Barcelona.

El yoga, un avantatge per a l’aprenentatge d’una llengua estrangera

Per primer cop les tècniques de yoga a l’educació, RYE,  van formar  part de la proposta de formació d’estiu per al professorat de llengua francesa. Pràcticament una quarantena de docents va poder seguir el curs de formació organitzat pel Departament d’Ensenyament junt amb l’Institut Français de Barcelona.

Al llarg de la primera setmana de juliol els assistents van poder experimentar pràctiques basades en la ciència del yoga per desenvolupar l’esperit cooperatiu, l’atenció, la concentració, la memòria, la creativitat,  l’estimulació de les intel·ligències múltiples…i a la vegada, comprovar els beneficis que les pràctiques de relaxació aporten tant a l’alumnat com al professorat.

 Podem dir que tot el grup assistents i dinamitzadores van gaudir durant tota la setmana del plaer d’aprendre i hem d’agrair l’entrega i participació de tots i totes. Les paraules “estrella” en les valoracions han estat: genial, magnifique, excellent,  très intéressant et nécessaire, j’ai adoré, c’est un cadeau, etc..

 Grand merci à toutes et tous!!!

Entrades recents
22/07/2019
Reconèixer les emocions i els sentiments, ens ajuda a millorar les relacions amb els altres, aspecte molt important dins l’àmbit escolar. Saber gestionar les emocions i utilitzar els propis recursos interns, és necessari per poder créixer junts.
22/07/2019
A través del cos i de la respiració, podem prendre consciència del nostre estat intern. A vegades els alumnes estan nerviosos o cansats i necessiten uns moments de silenci, de descans, després d’un examen o d’un treball intens. És llavors que podem fer una relaxació, una visualització, un massatge...
13/12/2018
El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor, ha estat l’eix vertebrador de les activitats desenvolupades al CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa). Les tècniques de ioga ofereixen múltiples possibilitats per activar i preparar tant una lectura com una escriptura atenta i creatives.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>