El yoga, un avantatge per a l'aprenentatge d'una llengua estrangera Per primer cop les tècniques de yoga a l’educació, RYE, van formar part de la proposta de formació d’estiu per al professorat de llengua francesa. Pràcticament una quarantena de docents va poder seguir el curs de formació organitzat pel Departament d’Ensenyament junt amb l’Institut Français de Barcelona.

El yoga, un avantatge per a l’aprenentatge d’una llengua estrangera

Per primer cop les tècniques de yoga a l’educació, RYE,  van formar  part de la proposta de formació d’estiu per al professorat de llengua francesa. Pràcticament una quarantena de docents va poder seguir el curs de formació organitzat pel Departament d’Ensenyament junt amb l’Institut Français de Barcelona.

Al llarg de la primera setmana de juliol els assistents van poder experimentar pràctiques basades en la ciència del yoga per desenvolupar l’esperit cooperatiu, l’atenció, la concentració, la memòria, la creativitat,  l’estimulació de les intel·ligències múltiples…i a la vegada, comprovar els beneficis que les pràctiques de relaxació aporten tant a l’alumnat com al professorat.

 Podem dir que tot el grup assistents i dinamitzadores van gaudir durant tota la setmana del plaer d’aprendre i hem d’agrair l’entrega i participació de tots i totes. Les paraules “estrella” en les valoracions han estat: genial, magnifique, excellent,  très intéressant et nécessaire, j’ai adoré, c’est un cadeau, etc..

 Grand merci à toutes et tous!!!

Entrades recents
24/02/2020
En el tercer mòdul TYE (Tècniques de yoga a l'educació) hem explorat les emocions, fomentat la creativitat, escoltat el cos i les sensacions.
18/12/2019
La ponència de Núria Gomariz va demostrar de manera experiencial que hi ha una estreta relació entre el cos, les facultats mentals, les actituds i l'aprenentatge i, per tant, que el Ioga és una eina eficaç en l'àmbit educatiu.
18/11/2019
El treball desenvolupat al seminari ens han portat a desgranar aquells ingredients necessaris per crear en totes les aules un bon ambient propici per créixer i aprendre amb benestar i harmonia.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>