El yoga, un avantatge per a l'aprenentatge d'una llengua estrangera Per primer cop les tècniques de yoga a l’educació, RYE, van formar part de la proposta de formació d’estiu per al professorat de llengua francesa. Pràcticament una quarantena de docents va poder seguir el curs de formació organitzat pel Departament d’Ensenyament junt amb l’Institut Français de Barcelona.

El yoga, un avantatge per a l’aprenentatge d’una llengua estrangera

Per primer cop les tècniques de yoga a l’educació, RYE,  van formar  part de la proposta de formació d’estiu per al professorat de llengua francesa. Pràcticament una quarantena de docents va poder seguir el curs de formació organitzat pel Departament d’Ensenyament junt amb l’Institut Français de Barcelona.

Al llarg de la primera setmana de juliol els assistents van poder experimentar pràctiques basades en la ciència del yoga per desenvolupar l’esperit cooperatiu, l’atenció, la concentració, la memòria, la creativitat,  l’estimulació de les intel·ligències múltiples…i a la vegada, comprovar els beneficis que les pràctiques de relaxació aporten tant a l’alumnat com al professorat.

 Podem dir que tot el grup assistents i dinamitzadores van gaudir durant tota la setmana del plaer d’aprendre i hem d’agrair l’entrega i participació de tots i totes. Les paraules “estrella” en les valoracions han estat: genial, magnifique, excellent,  très intéressant et nécessaire, j’ai adoré, c’est un cadeau, etc..

 Grand merci à toutes et tous!!!

Entrades recents
26/07/2018
Ioga a l'educació, escoltem el cos, sentim les emocions, obrim la ment. El cos ens parla, a través d’ell podem experimentar les nostres emocions. L’enuig i la por fan que es tensi. D’altra banda, l’alegria i la confiança, ajuden a relaxar-lo.
13/05/2018
Ioga a l'aula d'educació física. IES Ramon Llull Abril 2018 Els objectius,reconèixer els beneficis d'una bona postura, sentir el cos i escoltar-lo, poder compartir, comunicar i rebre des d'una posició d'ancoratge, permetre la participació total i sense reserves i escoltar les sensacions del cos des d'un estat relaxat.
08/05/2018
L'aplicació del ioga a l'aula aporta molts beneficis, seguretat en un mateix, confiança, harmonitza el desenvolupament personal, ajuda a gestionar les emocions. Té cura del cos, de la ment i les emocions. Prepara la ment per a una millor assimilació d'aprenentatges.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>