Formació RYE al CESIRE en el curs 2018-2019. La innovació es diu Ioga.
El ioga educatiu per a l'aprenentatge de les llengües Aquest curs s’emmarca dins del currículum competencial i inclusiu. Vol proporcionar, a les persones docents, l’adquisició d’habilitats, coneixements i actituds per poder treballar de manera integrada i globalitzada les competències comunicatives, socials i personals, amb l’objectiu de millorar l’aprenentatge de llengües.
“Ioga a l’educació” als “Estius a l’ICE” de la UB
Com ajudar als alumnes a estar i ser a l'aula? Com crear un clima òptim per l'aprenentatge i la comunicació? Amb aquest curs millorarem salut, aprenentatge, presència i convivència.
L’associació RYE  col·labora amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya
La metodologia RYE a l'aula d'anglès. Al llarg d'aquest taller, els participants experimentaran pràctiques de ioga que els ajudaran a millorar l'atenció, la cooperació, la memòria i la concentració dels seus alumnes, així com estimular les intel·ligències múltiples
Formació RYE al CESIRE: Seguim col·laborant amb la innovació
Metodologies integrades per a un aprenentatge holístic: connectar, integrar i equilibrar Al llarg aquest curs 2017-2018 l'Associació RYE seguirà amb el projecte iniciat el curs passat de col·laboració amb el CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya .
“Ioga a l’educació” a l’oferta d’estiu de l’ICE de la UB
Sota el títol: El ioga, una llavor per al benestar a l'aula, el grup de treball GRIAE (Grup de Recerca del Ioga en l'Àmbit Educatiu) dinamitzarà la formació d'estiu que proposa l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona, adreçada als docents d'Educació Infantil, Primària i Secundària.
L’associació RYE participa de nou a l’oferta d’estiu del Departament d’Ensenyament
Yoga and Education.. Yoga-based techniques in the foreign language classroom
Un cop més la Universitat de Girona ofereix el curs d’estiu “Ioga i educació. Cos, ment i emocions a l’aprenentatge”.
El curs vol donar a conèixer els beneficis que el ioga aporta a la millora personal i al desenvolupament de les capacitats dels alumnes.
17 de maig 2017 El ioga a l’educació per infants i joves del s. XXI
El RYE oferirà una xerrada sobre el ioga a l'educació a l'Escola Palau de Molins de Rei amb motiu dels actes de celebració del 90è aniversari de l'escola.