El RYE oferirà una xerrada sobre el ioga a l'educació a l'Escola Palau de Molins de Rei amb motiu dels actes de celebració del 90è aniversari de l'escola.
17 de maig 2017 El ioga a l’educació per infants i joves del s. XXI

L’educació és l’arma més poderosa per canviar el món”. Nelson Mandela

Des de l’escola El Palau us convidem a assistir a la conferència sobre ioga i educació que tindrà lloc el proper 17 de maig a les 17:00h a la sala d’actes de la Federació Obrera de Molins de Rei. L’acte està emmarcat dins les activitats de celebració del 90è aniversari de l’escola. La xerrada correrà a càrrec de la Dolors Garcia Debesa, mestra d’escola  i professora de ioga, diplomada pel RYE França i la Teresa Lladó Esclusa, professora d’Institut i professora de ioga, diplomada pel RYE França.

L’objectiu de l’acte és donar a conèixer la utilitat del ioga en l’àmbit educatiu per tal de desenvolupar les potencialitats dels infants i joves de la nova generació. A la conferència descobrirem la teoria i la pràctica dels beneficis que aporten les postures, la respiració, la relaxació i la concentració.

El ioga a l’educació contribueix al desenvolupament de l’ésser humà en tota la seva globalitat. Les tècniques de ioga a l’aula desperten l’entusiasme per aprendre, estimulen el cervell, afavoreixen la confiança en un mateix, les habilitats socials i el benestar en general.

Les persones formades en les tècniques RYE (Recherche sur le Yoga dans l’Éducation) ofereixen els coneixements d’aquesta ciència mil·lenària a les persones que vulguin ajudar als seus fills o alumnes a relaxar-se, concentrar-se, calmar-se o estimular l’energia. Es tracta d’aprendre a viure de forma més autònoma, responsable i lliure.

En un ensenyament hiperintel·lectualitzat, l’associació proposa pràctiques que permetin reconnectar el cos i la ment. Es poden utilitzar tant a l’escola com a casa i en altres àmbits, s’adapten a totes les activitats de la vida.

Altres notícies
24/01/2020
Representants de l'associació Recerca sobre el ioga a l'educació al programa Aula L'Hospitalet parlen sobre la pràctica del ioga a l'aula.
15/01/2020
Aquest aprenentatge holístic i globalitzat, avalat per la neurociència, recull tècniques, d’entre d’altres, del ioga educatiu, del treball amb les intel·ligències múltiples i de la pedagogia musical. Integrar, connectar i equilibrar --les emocions, la cognició i el cos-- esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua…
30/06/2019
L'associació RYE organitza i imparteix el curs d'estiu proposat pel Departament d'Ensenyament sobre les tècniques RYE, de yoga i relaxació aplicades a l'aprenentatge de la llengua anglesa. Dates de l'1 al 5 de juliol 2019.
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>