L'estiu del 2017 a Venècia, podrem tornar a gaudir d'una Estada internacional de Formació en Tècniques de Yoga en l'Educació amb el silenci i l'escolta com a teló de fons. Inscriu-te el més aviat possible!
Estiu 2017- Estada internacional de formació en Tècniques de Yoga a l’Educació a Venècia

san-servolo                                       SST!….XXT!…  ESCOLTO!

                Jo m’escolto….Jo t’escolto,….  Tu m’escoltes!

L’EURYE (Unió Europea de associacions RYE) organitza el curs residencial internacional de formació en Tècniques de Yoga a l’Educació  que tindrà lloc el proper  d’estiu 2017.

TEMA: L’ESCOLTA…

LLOC:  San Servolo (Venècia) -Itàlia.

DATES: del 29 de juliol al 4 d’agost 20217  

Realitzar les inscripcions directament al web de l’associació EURYE:  http://eurye.eu/ 

PLACES LIMITADES!!!!!!

Llegir informació completa 

 

SER TOT ORELLES

 La tradició afirma que de tots els nostres sentits, l’oïda és el més subtil, el que porta la comprensió més profunda “Escolteu bé !” repeteixen els savis als seus deixebles. “Escolteu bé !” segueixen repetint els professors als seus alumnes. No serà que el secret dels avenços estigui en ser tot orelles?

 Per tercera vegada l’EURYE  és present a Venècia, a casa dels nostres amics italians  per seguir avançant cap el reconeixement internacional.  A l’illa de  San Servolo allà on poetes, artistes i cercadors de veritat, troben des de temps immemorials un lloc propici per la inspiració, el silenci encalmat convida els yoguis a mesclarles seves  veus,  les seves  idees,  el seu alè  als murmuris de la llacuna. Un temps valuós per apreciar els intercanvis, un lloc elevat per escoltar-se, com ho fa el tema central de la nostra trobada.

                                                                                                      Micheline Flak

                                                                                                   Fundadora del  RYE

Altres notícies
24/01/2020
Representants de l'associació Recerca sobre el ioga a l'educació al programa Aula L'Hospitalet parlen sobre la pràctica del ioga a l'aula.
15/01/2020
Aquest aprenentatge holístic i globalitzat, avalat per la neurociència, recull tècniques, d’entre d’altres, del ioga educatiu, del treball amb les intel·ligències múltiples i de la pedagogia musical. Integrar, connectar i equilibrar --les emocions, la cognició i el cos-- esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua…
30/06/2019
L'associació RYE organitza i imparteix el curs d'estiu proposat pel Departament d'Ensenyament sobre les tècniques RYE, de yoga i relaxació aplicades a l'aprenentatge de la llengua anglesa. Dates de l'1 al 5 de juliol 2019.
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>