RYE col•labora en la formació d'estiu del Departament d'Ensenyament i de l'Institut Francès de Barcelona adreçada al professorat de Francès de primària, secundària i EOI. Aquesta formació d'un total de 30h es realitzarà a l' IFB del 4 al 8 de juliol. Aquí mateix trobareu els enllaços amb tota la informació.
NOVETAT :Formació professors de francès

Logo MAEDI-IF (1)_50Del 4 al 8 de juliol el RYE participarà en la formació del Departament d’Ensenyament en la que tindrà lloc a l’IFB. Hi haurà dues formacions possibles que inclouen el ioga com a eina d’aprenentatge.

El yoga obre les portes a una nova relació a l’aula, ara ja no és només l’espai on s’aprenen continguts, l’emoció apareix i descobrim una nova mirada en els alumnes.

Aquí trobareu els enllaços. El període d’inscripció és del 12/05/2016 fins el 27/05/2016.

« Du yoga en classe de langue : pratiques au service des processus d’acquisition personnels et collectifs de la langue étrangère»(24h) atelier «En route… vers le récit»,(6h) IFB (30h )

Il était une fois… le récit en classe de FLE.  atelier -( 24h) «Le yoga, un atout pour l’apprentissage d’une langue étrangère»,(6h) IFB (30h)

 

La formació la duran a terme: Teresa Lladó, Carme Pons Marta Ribas, Elisabeth Werlen

Per més informació podeu consultar la web del Departament

 

 

Altres notícies
26/07/2018
A partir del proper més de setembre 2018, les formacions RYE tindran lloc al centre: Associació Equilibri Vital  C/ Josep Estivill, núm 30, 1r 4a                           08027 Barcelona  
05/06/2018
Com ajudar als alumnes a estar i ser a l'aula? Com crear un clima òptim per l'aprenentatge i la comunicació? Amb aquest curs millorarem salut, aprenentatge, presència i convivència.
05/06/2018
La metodologia RYE a l'aula d'anglès. Al llarg d'aquest taller, els participants experimentaran pràctiques de ioga que els ajudaran a millorar l'atenció, la cooperació, la memòria i la concentració dels seus alumnes, així com estimular les intel·ligències múltiples
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>