RYE col•labora en la formació d'estiu del Departament d'Ensenyament i de l'Institut Francès de Barcelona adreçada al professorat de Francès de primària, secundària i EOI. Aquesta formació d'un total de 30h es realitzarà a l' IFB del 4 al 8 de juliol. Aquí mateix trobareu els enllaços amb tota la informació.
NOVETAT :Formació professors de francès

Logo MAEDI-IF (1)_50Del 4 al 8 de juliol el RYE participarà en la formació del Departament d’Ensenyament en la que tindrà lloc a l’IFB. Hi haurà dues formacions possibles que inclouen el ioga com a eina d’aprenentatge.

El yoga obre les portes a una nova relació a l’aula, ara ja no és només l’espai on s’aprenen continguts, l’emoció apareix i descobrim una nova mirada en els alumnes.

Aquí trobareu els enllaços. El període d’inscripció és del 12/05/2016 fins el 27/05/2016.

« Du yoga en classe de langue : pratiques au service des processus d’acquisition personnels et collectifs de la langue étrangère»(24h) atelier «En route… vers le récit»,(6h) IFB (30h )

Il était une fois… le récit en classe de FLE.  atelier -( 24h) «Le yoga, un atout pour l’apprentissage d’une langue étrangère»,(6h) IFB (30h)

 

La formació la duran a terme: Teresa Lladó, Carme Pons Marta Ribas, Elisabeth Werlen

Per més informació podeu consultar la web del Departament

 

 

Altres notícies
06/11/2018
El ioga educatiu per a l'aprenentatge de les llengües Aquest curs s’emmarca dins del currículum competencial i inclusiu. Vol proporcionar, a les persones docents, l’adquisició d’habilitats, coneixements i actituds per poder treballar de manera integrada i globalitzada les competències comunicatives, socials i personals, amb l’objectiu de millorar l’aprenentatge de llengües.
26/07/2018
A partir del proper més de setembre 2018, les formacions RYE tindran lloc al centre: Associació Equilibri Vital  C/ Josep Estivill, núm 30, 1r 4a                           08027 Barcelona  
05/06/2018
Com ajudar als alumnes a estar i ser a l'aula? Com crear un clima òptim per l'aprenentatge i la comunicació? Amb aquest curs millorarem salut, aprenentatge, presència i convivència.
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>