RYE col•labora en la formació d'estiu del Departament d'Ensenyament i de l'Institut Francès de Barcelona adreçada al professorat de Francès de primària, secundària i EOI. Aquesta formació d'un total de 30h es realitzarà a l' IFB del 4 al 8 de juliol. Aquí mateix trobareu els enllaços amb tota la informació.
NOVETAT :Formació professors de francès

Logo MAEDI-IF (1)_50Del 4 al 8 de juliol el RYE participarà en la formació del Departament d’Ensenyament en la que tindrà lloc a l’IFB. Hi haurà dues formacions possibles que inclouen el ioga com a eina d’aprenentatge.

El yoga obre les portes a una nova relació a l’aula, ara ja no és només l’espai on s’aprenen continguts, l’emoció apareix i descobrim una nova mirada en els alumnes.

Aquí trobareu els enllaços. El període d’inscripció és del 12/05/2016 fins el 27/05/2016.

« Du yoga en classe de langue : pratiques au service des processus d’acquisition personnels et collectifs de la langue étrangère»(24h) atelier «En route… vers le récit»,(6h) IFB (30h )

Il était une fois… le récit en classe de FLE.  atelier -( 24h) «Le yoga, un atout pour l’apprentissage d’une langue étrangère»,(6h) IFB (30h)

 

La formació la duran a terme: Teresa Lladó, Carme Pons Marta Ribas, Elisabeth Werlen

Per més informació podeu consultar la web del Departament

 

 

Altres notícies
24/01/2020
Representants de l'associació Recerca sobre el ioga a l'educació al programa Aula L'Hospitalet parlen sobre la pràctica del ioga a l'aula.
15/01/2020
Aquest aprenentatge holístic i globalitzat, avalat per la neurociència, recull tècniques, d’entre d’altres, del ioga educatiu, del treball amb les intel·ligències múltiples i de la pedagogia musical. Integrar, connectar i equilibrar --les emocions, la cognició i el cos-- esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua…
30/06/2019
L'associació RYE organitza i imparteix el curs d'estiu proposat pel Departament d'Ensenyament sobre les tècniques RYE, de yoga i relaxació aplicades a l'aprenentatge de la llengua anglesa. Dates de l'1 al 5 de juliol 2019.
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>