El ioga educatiu per a l'aprenentatge de les llengües Aquest curs s’emmarca dins del currículum competencial i inclusiu. Vol proporcionar, a les persones docents, l’adquisició d’habilitats, coneixements i actituds per poder treballar de manera integrada i globalitzada les competències comunicatives, socials i personals, amb l’objectiu de millorar l’aprenentatge de llengües.
Formació RYE al CESIRE en el curs 2018-2019. La innovació es diu Ioga.

Metodologies integrades per a un aprenentatge holístic de les llengües (II). El ioga educatiu per a l’aprenentatge de les llengües.
Aquest curs s’emmarca dins del currículum competencial i inclusiu. Vol proporcionar, a les persones docents, l’adquisició d’habilitats, coneixements i actituds per poder treballar de manera integrada i globalitzada les competències comunicatives, socials i personals, amb l’objectiu de millorar l’aprenentatge de llengües (L1 i L2).

Aquest aprenentatge holístic i globalitzat, avalat per la neurociència, recull tècniques, d’entre d’altres, del ioga educatiu, del treball amb les intel·ligències múltiples i de la pedagogia musical. Integrar, connectar i equilibrar –les emocions, la cognició i el cos– esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua siguin significatius. Aquestes tècniques afavoreixen, també, el desenvolupament de competències socials i personals dels alumnes.IMG-20181024-WA0007

Objectius generals
• Fomentar la visió plurilingüe de l’aprenentatge de llengües.
• Millorar l’aprenentatge de les llengües a partir de l´ús de metodologies holístiques.
• Dotar els participants de tècniques d’aprenentatge holístic que contribueixin a la millora de les competències comunicatives, socials i personals.
• Dissenyar seqüències didàctiques o projectes competencials i significatius, integrant tècniques de l’aprenentatge holístic, en els quals l’alumne és el protagonista del seu aprenentatge i la seva avaluació.

 La primera sessió va tenir lloc el   23 octubre  de 2018 ,  en aquest cas el centre d´interès era: Adquirir confiança en un mateix i en els altres/Millorar l´autoimatge en l´aprenentatge de les llengües. Vam treballar la dimensió comunicació oral, actitudinal i plurilingüe fent èmfasi en  ESCOLTAR i ESCOLTAR-SE i en la interacció.

És el tercer curs que el   Rye España col·labora  amb  el  CESIRE dins de l’àmbit lingüístic. 

Curs

9000010532 – Metodologies integrades per un aprenentatge holístic de les llengües

 


Formació en Llengües Estrangeres
Servei d’Innovació i Formació de l’Educació Infantil i Primària / de l’Educació Secundària
Via Augusta, 202-226 2B | 08021 Barcelona | Tel. 93 551 69 00 ext. 3378, 3856 | Fax 93 435 99 99

 

Altres notícies
15/01/2020
Aquest aprenentatge holístic i globalitzat, avalat per la neurociència, recull tècniques, d’entre d’altres, del ioga educatiu, del treball amb les intel·ligències múltiples i de la pedagogia musical. Integrar, connectar i equilibrar --les emocions, la cognició i el cos-- esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua…
30/06/2019
L'associació RYE organitza i imparteix el curs d'estiu proposat pel Departament d'Ensenyament sobre les tècniques RYE, de yoga i relaxació aplicades a l'aprenentatge de la llengua anglesa. Dates de l'1 al 5 de juliol 2019.
15/06/2019
Integrar, connectar i equilibrar -les emocions, la cognició i el cos- esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua siguin significatius. Com integrem tècniques holístiques en l’aprenentatge de llengües a les aules d’infantil, primària i secundària
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>