El ioga educatiu per a l'aprenentatge de les llengües Aquest curs s’emmarca dins del currículum competencial i inclusiu. Vol proporcionar, a les persones docents, l’adquisició d’habilitats, coneixements i actituds per poder treballar de manera integrada i globalitzada les competències comunicatives, socials i personals, amb l’objectiu de millorar l’aprenentatge de llengües.
Formació RYE al CESIRE en el curs 2018-2019. La innovació es diu Ioga.

Metodologies integrades per a un aprenentatge holístic de les llengües (II). El ioga educatiu per a l’aprenentatge de les llengües.
Aquest curs s’emmarca dins del currículum competencial i inclusiu. Vol proporcionar, a les persones docents, l’adquisició d’habilitats, coneixements i actituds per poder treballar de manera integrada i globalitzada les competències comunicatives, socials i personals, amb l’objectiu de millorar l’aprenentatge de llengües (L1 i L2).

Aquest aprenentatge holístic i globalitzat, avalat per la neurociència, recull tècniques, d’entre d’altres, del ioga educatiu, del treball amb les intel·ligències múltiples i de la pedagogia musical. Integrar, connectar i equilibrar –les emocions, la cognició i el cos– esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua siguin significatius. Aquestes tècniques afavoreixen, també, el desenvolupament de competències socials i personals dels alumnes.IMG-20181024-WA0007

Objectius generals
• Fomentar la visió plurilingüe de l’aprenentatge de llengües.
• Millorar l’aprenentatge de les llengües a partir de l´ús de metodologies holístiques.
• Dotar els participants de tècniques d’aprenentatge holístic que contribueixin a la millora de les competències comunicatives, socials i personals.
• Dissenyar seqüències didàctiques o projectes competencials i significatius, integrant tècniques de l’aprenentatge holístic, en els quals l’alumne és el protagonista del seu aprenentatge i la seva avaluació.

 La primera sessió va tenir lloc el   23 octubre  de 2018 ,  en aquest cas el centre d´interès era: Adquirir confiança en un mateix i en els altres/Millorar l´autoimatge en l´aprenentatge de les llengües. Vam treballar la dimensió comunicació oral, actitudinal i plurilingüe fent èmfasi en  ESCOLTAR i ESCOLTAR-SE i en la interacció.

És el tercer curs que el   Rye España col·labora  amb  el  CESIRE dins de l’àmbit lingüístic. 

Curs

9000010532 – Metodologies integrades per un aprenentatge holístic de les llengües

 


Formació en Llengües Estrangeres
Servei d’Innovació i Formació de l’Educació Infantil i Primària / de l’Educació Secundària
Via Augusta, 202-226 2B | 08021 Barcelona | Tel. 93 551 69 00 ext. 3378, 3856 | Fax 93 435 99 99

 

Altres notícies
26/07/2018
A partir del proper més de setembre 2018, les formacions RYE tindran lloc al centre: Associació Equilibri Vital  C/ Josep Estivill, núm 30, 1r 4a                           08027 Barcelona  
05/06/2018
Com ajudar als alumnes a estar i ser a l'aula? Com crear un clima òptim per l'aprenentatge i la comunicació? Amb aquest curs millorarem salut, aprenentatge, presència i convivència.
05/06/2018
La metodologia RYE a l'aula d'anglès. Al llarg d'aquest taller, els participants experimentaran pràctiques de ioga que els ajudaran a millorar l'atenció, la cooperació, la memòria i la concentració dels seus alumnes, així com estimular les intel·ligències múltiples
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>