Metodologies integrades per a un aprenentatge holístic: connectar, integrar i equilibrar Al llarg aquest curs 2017-2018 l'Associació RYE seguirà amb el projecte iniciat el curs passat de col·laboració amb el CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya .
Formació RYE al CESIRE: Seguim col·laborant amb la innovació

Metodologies integrades per a un aprenentatge holístic: connectar, integrar i equilibrar

Al llarg aquest curs 2017-2018 l’Associació RYE seguirà amb el projecte iniciat el curs passat de col·laboració amb el CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya .

L’objectiu principal és la millora de l’aprenentatge de les llengües i el plurilingüisme. Va dirigit a docents de cicle superior de primària i secundària de llengües (català, castellà, anglès, francès, alemany i italià). S’elaboraran activitats que es duran a terme a l’aula i s’han d’observar els canvis i beneficis, segons els objectius proposats.

Aquest curs s’emmarca dins del currículum competencial i inclusiu; i vol proporcionar, a les persones docents, l’adquisició d’habilitats, coneixements i actituds per poder treballar de manera integrada competències comunicatives, socials i personals a les aules.

Aquest aprenentatge holístic, avalat per la neurociència, recull tècniques, entre d’altres, del ioga educatiu i del treball amb les intel·ligències múltiples. integrar, connectar i equilibrar-les emocions, la cognició i el cos- es converteixen en els tres conceptes clau perquè els aprenentatges siguin significatius, i ajudin al desenvolupament complet de la persona en els aspectes acadèmics, personals i, en un futur, professionals .

 

Codi d’inscripció: 90000100532 – Metodologies integrades per a un aprenentatge holístic: connectar, integrar i equilibrar

Altres notícies
06/11/2018
El ioga educatiu per a l'aprenentatge de les llengües Aquest curs s’emmarca dins del currículum competencial i inclusiu. Vol proporcionar, a les persones docents, l’adquisició d’habilitats, coneixements i actituds per poder treballar de manera integrada i globalitzada les competències comunicatives, socials i personals, amb l’objectiu de millorar l’aprenentatge de llengües.
26/07/2018
A partir del proper més de setembre 2018, les formacions RYE tindran lloc al centre: Associació Equilibri Vital  C/ Josep Estivill, núm 30, 1r 4a                           08027 Barcelona  
05/06/2018
Com ajudar als alumnes a estar i ser a l'aula? Com crear un clima òptim per l'aprenentatge i la comunicació? Amb aquest curs millorarem salut, aprenentatge, presència i convivència.
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>