Metodologies integrades per a un aprenentatge holístic: connectar, integrar i equilibrar Al llarg aquest curs 2017-2018 l'Associació RYE seguirà amb el projecte iniciat el curs passat de col·laboració amb el CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya .
Formació RYE al CESIRE: Seguim col·laborant amb la innovació

Metodologies integrades per a un aprenentatge holístic: connectar, integrar i equilibrar

Al llarg aquest curs 2017-2018 l’Associació RYE seguirà amb el projecte iniciat el curs passat de col·laboració amb el CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya .

L’objectiu principal és la millora de l’aprenentatge de les llengües i el plurilingüisme. Va dirigit a docents de cicle superior de primària i secundària de llengües (català, castellà, anglès, francès, alemany i italià). S’elaboraran activitats que es duran a terme a l’aula i s’han d’observar els canvis i beneficis, segons els objectius proposats.

Aquest curs s’emmarca dins del currículum competencial i inclusiu; i vol proporcionar, a les persones docents, l’adquisició d’habilitats, coneixements i actituds per poder treballar de manera integrada competències comunicatives, socials i personals a les aules.

Aquest aprenentatge holístic, avalat per la neurociència, recull tècniques, entre d’altres, del ioga educatiu i del treball amb les intel·ligències múltiples. integrar, connectar i equilibrar-les emocions, la cognició i el cos- es converteixen en els tres conceptes clau perquè els aprenentatges siguin significatius, i ajudin al desenvolupament complet de la persona en els aspectes acadèmics, personals i, en un futur, professionals .

 

Codi d’inscripció: 90000100532 – Metodologies integrades per a un aprenentatge holístic: connectar, integrar i equilibrar

Altres notícies
24/01/2020
Representants de l'associació Recerca sobre el ioga a l'educació al programa Aula L'Hospitalet parlen sobre la pràctica del ioga a l'aula.
15/01/2020
Aquest aprenentatge holístic i globalitzat, avalat per la neurociència, recull tècniques, d’entre d’altres, del ioga educatiu, del treball amb les intel·ligències múltiples i de la pedagogia musical. Integrar, connectar i equilibrar --les emocions, la cognició i el cos-- esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua…
30/06/2019
L'associació RYE organitza i imparteix el curs d'estiu proposat pel Departament d'Ensenyament sobre les tècniques RYE, de yoga i relaxació aplicades a l'aprenentatge de la llengua anglesa. Dates de l'1 al 5 de juliol 2019.
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>