Metodologies integrades per a un aprenentatge holístic: connectar, integrar i equilibrar Al llarg aquest curs 2017-2018 l'Associació RYE seguirà amb el projecte iniciat el curs passat de col·laboració amb el CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya .
Formació RYE al CESIRE: Seguim col·laborant amb la innovació

Metodologies integrades per a un aprenentatge holístic: connectar, integrar i equilibrar

Al llarg aquest curs 2017-2018 l’Associació RYE seguirà amb el projecte iniciat el curs passat de col·laboració amb el CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya .

L’objectiu principal és la millora de l’aprenentatge de les llengües i el plurilingüisme. Va dirigit a docents de cicle superior de primària i secundària de llengües (català, castellà, anglès, francès, alemany i italià). S’elaboraran activitats que es duran a terme a l’aula i s’han d’observar els canvis i beneficis, segons els objectius proposats.

Aquest curs s’emmarca dins del currículum competencial i inclusiu; i vol proporcionar, a les persones docents, l’adquisició d’habilitats, coneixements i actituds per poder treballar de manera integrada competències comunicatives, socials i personals a les aules.

Aquest aprenentatge holístic, avalat per la neurociència, recull tècniques, entre d’altres, del ioga educatiu i del treball amb les intel·ligències múltiples. integrar, connectar i equilibrar-les emocions, la cognició i el cos- es converteixen en els tres conceptes clau perquè els aprenentatges siguin significatius, i ajudin al desenvolupament complet de la persona en els aspectes acadèmics, personals i, en un futur, professionals .

 

Codi d’inscripció: 90000100532 – Metodologies integrades per a un aprenentatge holístic: connectar, integrar i equilibrar

Altres notícies
26/07/2018
A partir del proper més de setembre 2018, les formacions RYE tindran lloc al centre: Associació Equilibri Vital  C/ Josep Estivill, núm 30, 1r 4a                           08027 Barcelona  
05/06/2018
Com ajudar als alumnes a estar i ser a l'aula? Com crear un clima òptim per l'aprenentatge i la comunicació? Amb aquest curs millorarem salut, aprenentatge, presència i convivència.
05/06/2018
La metodologia RYE a l'aula d'anglès. Al llarg d'aquest taller, els participants experimentaran pràctiques de ioga que els ajudaran a millorar l'atenció, la cooperació, la memòria i la concentració dels seus alumnes, així com estimular les intel·ligències múltiples
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>