RYE España col·labora amb el CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) formant una vintena de professors en tècniques de Yoga a l'Educació
Innovació a les aules . El RYE colabora amb  el  CESIRE  (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) per a la millora de l’aprenentatge de les llengües i el plurilingüisme.

“El yoga educatiu, una presa de consciència dels aprenentatges”

“Millorar l’aprenentatge significa prendre consciència del propi procés educatiu”

El RYE España inicia la col·laboració amb el CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
El RYE formarà en Tècniques de Yoga a l’educació a un grup d’una vintena de docents de cicle superior de primària i de secundària, professors i professores de llengües: català, castellà, anglès, francès. L’objectiu principal és incidir en la millora de l’aprenentatge de les llengües i el plurilingüisme.
La formació es desenvoluparà en 6 sessions al llarg del curs 2016-2017. Durant aquest temps es presentaran i dissenyaran  activitats que es  portaran a terme a l’aula. També,  es verificarà mitjançant tests d’avaluació el grau de millora en l’aprenentatge.

9000010532 El Ioga educatiu per a l’aprenentatge de les llengües  CESIRE (Avda. Drassanes, 10 Barcelona)

Altres notícies
24/01/2020
Representants de l'associació Recerca sobre el ioga a l'educació al programa Aula L'Hospitalet parlen sobre la pràctica del ioga a l'aula.
15/01/2020
Aquest aprenentatge holístic i globalitzat, avalat per la neurociència, recull tècniques, d’entre d’altres, del ioga educatiu, del treball amb les intel·ligències múltiples i de la pedagogia musical. Integrar, connectar i equilibrar --les emocions, la cognició i el cos-- esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua…
30/06/2019
L'associació RYE organitza i imparteix el curs d'estiu proposat pel Departament d'Ensenyament sobre les tècniques RYE, de yoga i relaxació aplicades a l'aprenentatge de la llengua anglesa. Dates de l'1 al 5 de juliol 2019.
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>