Dolors Garcia, presidenta RYE, dinamitza el curs "Ioga y educació. Un viatge. A través del cos, la ment i les emocions".
Ioga educació a Girona del 4 al 7 de juliol

 IOGA I EDUCACIÓ. UN VIATGE A TRAVÉS DEL COS, LA MENT I LES EMOCIONS.  DEL 4 AL 7 DE JULIOL

 

Aquest curs vol donar a conèixer els beneficis que el ioga aporta en la millora personal i en el desenvolupament de les capacitats dels alumnes. Aprendre a gestionar les emocions, millorar les relacions amb els altres, prendre consciència del cos i de la respiració, potenciar la relaxació, desenvolupar l’atenció i la concentració, connectar amb espais interiors que ens ajudin a retrobar-nos, proporciona benestar i afavoreix els aprenentatges.

Programa

Altres notícies
30/06/2019
L'associació RYE organitza i imparteix el curs d'estiu proposat pel Departament d'Ensenyament sobre les tècniques RYE, de yoga i relaxació aplicades a l'aprenentatge de la llengua anglesa. Dates de l'1 al 5 de juliol 2019.
15/06/2019
Integrar, connectar i equilibrar -les emocions, la cognició i el cos- esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua siguin significatius. Com integrem tècniques holístiques en l’aprenentatge de llengües a les aules d’infantil, primària i secundària
06/11/2018
El ioga educatiu per a l'aprenentatge de les llengües Aquest curs s’emmarca dins del currículum competencial i inclusiu. Vol proporcionar, a les persones docents, l’adquisició d’habilitats, coneixements i actituds per poder treballar de manera integrada i globalitzada les competències comunicatives, socials i personals, amb l’objectiu de millorar l’aprenentatge de llengües.
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>