Dolors Garcia, presidenta RYE, dinamitza el curs "Ioga y educació. Un viatge. A través del cos, la ment i les emocions".
Ioga educació a Girona del 4 al 7 de juliol

 IOGA I EDUCACIÓ. UN VIATGE A TRAVÉS DEL COS, LA MENT I LES EMOCIONS.  DEL 4 AL 7 DE JULIOL

 

Aquest curs vol donar a conèixer els beneficis que el ioga aporta en la millora personal i en el desenvolupament de les capacitats dels alumnes. Aprendre a gestionar les emocions, millorar les relacions amb els altres, prendre consciència del cos i de la respiració, potenciar la relaxació, desenvolupar l’atenció i la concentració, connectar amb espais interiors que ens ajudin a retrobar-nos, proporciona benestar i afavoreix els aprenentatges.

Programa

Altres notícies
24/01/2020
Representants de l'associació Recerca sobre el ioga a l'educació al programa Aula L'Hospitalet parlen sobre la pràctica del ioga a l'aula.
15/01/2020
Aquest aprenentatge holístic i globalitzat, avalat per la neurociència, recull tècniques, d’entre d’altres, del ioga educatiu, del treball amb les intel·ligències múltiples i de la pedagogia musical. Integrar, connectar i equilibrar --les emocions, la cognició i el cos-- esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua…
30/06/2019
L'associació RYE organitza i imparteix el curs d'estiu proposat pel Departament d'Ensenyament sobre les tècniques RYE, de yoga i relaxació aplicades a l'aprenentatge de la llengua anglesa. Dates de l'1 al 5 de juliol 2019.
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>