El RYE ESPAÑA col·labora a les I Jornades de Ioga a l'Educació organitzades pel Grup de Treball GRIAE (Grup de Recerca de l'Àmbit Ioga a Educatiu) de l'ICE de la UB (Universitat de Barcelona), al campus Mundet. La Conferència inaugural "Ensenyar al SXXI: Aprendre amb el cos, les emocions i la ment" correrà a càrrec de l'antropòleg i escriptor Sr. Agustí Pániker.
I Jornades de Yoga a l’Educació organitzades per l’ICE de la UB (Universitat de Barcelona)

CartellEls propers 8 i 9 d’abril lloc tindran lloc  les I Jornades de Ioga a l’Educació organitzades pel Grup de Treball GRIAE (Grup de Recerca de l’Àmbit Ioga a Educatiu) de l’ICE de la UB (Universitat de Barcelona), al campus Mundet.

RYE España  col·labora a les esmentades  jornades i alguns tallers seran dinamitzats per formadores RYE  que pertanyen a l’esmentat  grup de treball,  GRIAE.

La Conferència inaugural “Ensenyar al SXXI: Aprendre amb el cos, les emocions i la ment” correrà a càrrec  de l’antropòleg i escriptor Sr. Agustí Pániker.

Trobareu tota la informació i formulari d’inscripció  al blog del grup de treball GRIAE, i al web de l’ICE de la Universitat de Barcelona

Altres notícies
24/01/2020
Representants de l'associació Recerca sobre el ioga a l'educació al programa Aula L'Hospitalet parlen sobre la pràctica del ioga a l'aula.
15/01/2020
Aquest aprenentatge holístic i globalitzat, avalat per la neurociència, recull tècniques, d’entre d’altres, del ioga educatiu, del treball amb les intel·ligències múltiples i de la pedagogia musical. Integrar, connectar i equilibrar --les emocions, la cognició i el cos-- esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua…
30/06/2019
L'associació RYE organitza i imparteix el curs d'estiu proposat pel Departament d'Ensenyament sobre les tècniques RYE, de yoga i relaxació aplicades a l'aprenentatge de la llengua anglesa. Dates de l'1 al 5 de juliol 2019.
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>