"Ioga i Educació. Un aprenentatge per la vida" és el llibre de Dolors García on podem descobrir els beneficis i les possibilitats del ioga en el món de l'educació.
“Sant Cugat a fons” entevista Dolors Garcia Debesa

Descobreix la relació ioga-educació a l’espai infantil del magazín

Aquesta setmana l’espai infantil del ‘Sant Cugat a fons’ conversa amb l’autora del llibre ‘Ioga i educació. Un aprenentatge per a la vida’, Dolors Garcia. L’escriptora parla dels beneficis del ioga en els nens i avança que participarà als tallers que l’Institut de la Infància prepara per al 14 de maig a la Casa de Cultura, a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

Escolta l’entrevista

Dolors Garcia Debesa és formadora i presidenta del RYE España

 

Altres notícies
24/01/2020
Representants de l'associació Recerca sobre el ioga a l'educació al programa Aula L'Hospitalet parlen sobre la pràctica del ioga a l'aula.
15/01/2020
Aquest aprenentatge holístic i globalitzat, avalat per la neurociència, recull tècniques, d’entre d’altres, del ioga educatiu, del treball amb les intel·ligències múltiples i de la pedagogia musical. Integrar, connectar i equilibrar --les emocions, la cognició i el cos-- esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua…
30/06/2019
L'associació RYE organitza i imparteix el curs d'estiu proposat pel Departament d'Ensenyament sobre les tècniques RYE, de yoga i relaxació aplicades a l'aprenentatge de la llengua anglesa. Dates de l'1 al 5 de juliol 2019.
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>