El curs vol donar a conèixer els beneficis que el ioga aporta a la millora personal i al desenvolupament de les capacitats dels alumnes.
Un cop més la Universitat de Girona ofereix el curs d’estiu “Ioga i educació. Cos, ment i emocions a l’aprenentatge”.

El curs vol donar a conèixer els beneficis que el ioga aporta a la millora personal i al desenvolupament de les capacitats dels alumnes. Aprendre a gestionar les emocions, a millorar les relacions amb els altres, prendre consciència del cos i de la respiració, potenciar la relaxació i el decans a l’aula, desenvolupar l’atenció i la concentració i proporcionar espais interiors que ens ajudin a retrobar-nos, afavoreix els aprenentatges i el benestar en general.

 Dies: del 3 al 6 de juliol

Horari: de 9 a 14h

Lloc: Facultat d’Educació i Psicologia- Campus Barri Vell (Girona)

Per més informació i inscripcions:
http://www.fundacioudg.org/curs-destiu-ioga-i-educacio-cos-ment-i-emocions-a-laprenentatge.html

Altres notícies
30/06/2019
L'associació RYE organitza i imparteix el curs d'estiu proposat pel Departament d'Ensenyament sobre les tècniques RYE, de yoga i relaxació aplicades a l'aprenentatge de la llengua anglesa. Dates de l'1 al 5 de juliol 2019.
15/06/2019
Integrar, connectar i equilibrar -les emocions, la cognició i el cos- esdevenen els tres conceptes clau per tal que els aprenentatges de llengua siguin significatius. Com integrem tècniques holístiques en l’aprenentatge de llengües a les aules d’infantil, primària i secundària
06/11/2018
El ioga educatiu per a l'aprenentatge de les llengües Aquest curs s’emmarca dins del currículum competencial i inclusiu. Vol proporcionar, a les persones docents, l’adquisició d’habilitats, coneixements i actituds per poder treballar de manera integrada i globalitzada les competències comunicatives, socials i personals, amb l’objectiu de millorar l’aprenentatge de llengües.
Totes les notícies
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>