El seminari "el cos en l'aprenentatge" reflexiona i proposa eines per treballar i descobrir la importància i la necessitat d'incloure el cos en el creixement personal i intelectual dels alumnes.

El seminari “El cos en l’aprenentatge” ha obert la formació TYE (Tècniques de ioga a l’educació) del curs 2016-2017.

Sota el símbol de l’espiral, creació i evolució de l’univers, participants i dinamitzadores hem evolucionat des de fora cap a dins i viceversa. Seguint el fil dels Sutras de Patanjali, vam descobrir la importància del cos en l’aprenentatge, la imperiosa necessitat d’habitar-lo i mantenir-lo en perfecte estat perquè de forma natural educar i exigir siguin accions que ajudin els nostres alumnes a descobrir, treure i expressar el millor d’ells mateixos.

Hem practicat postures i respiracions que han generat confiança en nosaltres mateixos i control sobre les nostres accions i emocions. I hem vist com el ioga porta a la pràctica el que la neurociència explica i justifica.

Agraïm l’actitud oberta i col·laboradora dels participants i sobretot el seu alt grau de consciència sobre el que significa aprendre, ensenyar i educar.

Entrades recents
13/05/2018
Ioga a l'aula d'educació física. IES Ramon Llull Abril 2018 Els adolescents són un repte excitant. M'inquietava la idea d'oferir-los alguna cosa que els interessés. Aquesta és una etapa en la qual es qüestiona tot i en la qual la intensitat mental i emocional són importants. Els objectius reconèixer els…
08/05/2018
L'aplicació del ioga a l'aula aporta molts beneficis, seguretat en un mateix, confiança, harmonitza el desenvolupament personal, ajuda a gestionar les emocions. Té cura del cos, de la ment i les emocions. Prepara la ment per a una millor assimilació d'aprenentatges.
02/05/2018
Ioga a l´aula , una llavor que creix.. Taller de tècniques de ioga a l'aula d'idiomes a la EOI de Viladecans.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>