El seminari "el cos en l'aprenentatge" reflexiona i proposa eines per treballar i descobrir la importància i la necessitat d'incloure el cos en el creixement personal i intelectual dels alumnes.

El seminari “El cos en l’aprenentatge” ha obert la formació TYE (Tècniques de ioga a l’educació) del curs 2016-2017.

Sota el símbol de l’espiral, creació i evolució de l’univers, participants i dinamitzadores hem evolucionat des de fora cap a dins i viceversa. Seguint el fil dels Sutras de Patanjali, vam descobrir la importància del cos en l’aprenentatge, la imperiosa necessitat d’habitar-lo i mantenir-lo en perfecte estat perquè de forma natural educar i exigir siguin accions que ajudin els nostres alumnes a descobrir, treure i expressar el millor d’ells mateixos.

Hem practicat postures i respiracions que han generat confiança en nosaltres mateixos i control sobre les nostres accions i emocions. I hem vist com el ioga porta a la pràctica el que la neurociència explica i justifica.

Agraïm l’actitud oberta i col·laboradora dels participants i sobretot el seu alt grau de consciència sobre el que significa aprendre, ensenyar i educar.

Entrades recents
13/12/2018
El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor, ha estat l’eix vertebrador de les activitats desenvolupades al CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa). Les tècniques de ioga ofereixen múltiples possibilitats per activar i preparar tant una lectura com una escriptura atenta i creatives.
13/11/2018
La primera sessió de la formació que Rye España ofereix en col.laboració amb Cesire dins de l'àmbit lingüístic. Els temes tractats: la confiança en un mateix i en els altres, l'autoimatge i la dimensió comunicació oral, actitudinal i plurilingüe: ESCOLTAR i ESCOLTAR-SE.
26/07/2018
Ioga a l'educació, escoltem el cos, sentim les emocions, obrim la ment. El cos ens parla, a través d’ell podem experimentar les nostres emocions. L’enuig i la por fan que es tensi. D’altra banda, l’alegria i la confiança, ajuden a relaxar-lo.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>