El seminari "el cos en l'aprenentatge" reflexiona i proposa eines per treballar i descobrir la importància i la necessitat d'incloure el cos en el creixement personal i intelectual dels alumnes.

El seminari “El cos en l’aprenentatge” ha obert la formació TYE (Tècniques de ioga a l’educació) del curs 2016-2017.

Sota el símbol de l’espiral, creació i evolució de l’univers, participants i dinamitzadores hem evolucionat des de fora cap a dins i viceversa. Seguint el fil dels Sutras de Patanjali, vam descobrir la importància del cos en l’aprenentatge, la imperiosa necessitat d’habitar-lo i mantenir-lo en perfecte estat perquè de forma natural educar i exigir siguin accions que ajudin els nostres alumnes a descobrir, treure i expressar el millor d’ells mateixos.

Hem practicat postures i respiracions que han generat confiança en nosaltres mateixos i control sobre les nostres accions i emocions. I hem vist com el ioga porta a la pràctica el que la neurociència explica i justifica.

Agraïm l’actitud oberta i col·laboradora dels participants i sobretot el seu alt grau de consciència sobre el que significa aprendre, ensenyar i educar.

Entrades recents
24/02/2020
En el tercer mòdul TYE (Tècniques de yoga a l'educació) hem explorat les emocions, fomentat la creativitat, escoltat el cos i les sensacions.
18/12/2019
La ponència de Núria Gomariz va demostrar de manera experiencial que hi ha una estreta relació entre el cos, les facultats mentals, les actituds i l'aprenentatge i, per tant, que el Ioga és una eina eficaç en l'àmbit educatiu.
18/11/2019
El treball desenvolupat al seminari ens han portat a desgranar aquells ingredients necessaris per crear en totes les aules un bon ambient propici per créixer i aprendre amb benestar i harmonia.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>