El RYE España ha presentat el taller de ioga a l'educació "Oser le yoga en classe de FLE" a la "Rencontre FLE " del mes de novembre 2016 a l'Institut Français de Barcelona, organitzada per La Maison des Langues.

Rencontre FLE- Allô DocteurEl RYE España ha presentat el  taller de ioga a l’educació  “Oser le yoga en classe de FLE” a la “Rencontre FLE ” del mes de novembre 2016 a l’Institut Français de Barcelona, organitzada per La Maison des Langues.

Docents de Primària,  Secundària, EOI i  Universitat van experimentar els beneficis del ioga a l’aula i van posar el cos en estat de receptivitat d’aprenentatges. Així una passejada per Paris, sota les inclemències del temps, un viatge en globus planejant sobre l’Hexàgon,  mitjançant flexions, rotacions, estiraments de la columna, respiracions… van obrir les portes a l’atenció, la creativitat i la memorització.

L’atmosfera i l’entorn d’aprenentatge van obrir el camí cap a la confiança i el coratge per sortir de la zona de confort. I per tant instal·lar i produir  llengua francesa – l’expressió oral.

Agraïm a tots/es els/les assistents la seva obertura i participació.

Entrades recents
24/02/2020
En el tercer mòdul TYE (Tècniques de yoga a l'educació) hem explorat les emocions, fomentat la creativitat, escoltat el cos i les sensacions.
18/12/2019
La ponència de Núria Gomariz va demostrar de manera experiencial que hi ha una estreta relació entre el cos, les facultats mentals, les actituds i l'aprenentatge i, per tant, que el Ioga és una eina eficaç en l'àmbit educatiu.
18/11/2019
El treball desenvolupat al seminari ens han portat a desgranar aquells ingredients necessaris per crear en totes les aules un bon ambient propici per créixer i aprendre amb benestar i harmonia.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>