El RYE España ha presentat el taller de ioga a l'educació "Oser le yoga en classe de FLE" a la "Rencontre FLE " del mes de novembre 2016 a l'Institut Français de Barcelona, organitzada per La Maison des Langues.

Rencontre FLE- Allô DocteurEl RYE España ha presentat el  taller de ioga a l’educació  “Oser le yoga en classe de FLE” a la “Rencontre FLE ” del mes de novembre 2016 a l’Institut Français de Barcelona, organitzada per La Maison des Langues.

Docents de Primària,  Secundària, EOI i  Universitat van experimentar els beneficis del ioga a l’aula i van posar el cos en estat de receptivitat d’aprenentatges. Així una passejada per Paris, sota les inclemències del temps, un viatge en globus planejant sobre l’Hexàgon,  mitjançant flexions, rotacions, estiraments de la columna, respiracions… van obrir les portes a l’atenció, la creativitat i la memorització.

L’atmosfera i l’entorn d’aprenentatge van obrir el camí cap a la confiança i el coratge per sortir de la zona de confort. I per tant instal·lar i produir  llengua francesa – l’expressió oral.

Agraïm a tots/es els/les assistents la seva obertura i participació.

Entrades recents
13/05/2018
Ioga a l'aula d'educació física. IES Ramon Llull Abril 2018 Els adolescents són un repte excitant. M'inquietava la idea d'oferir-los alguna cosa que els interessés. Aquesta és una etapa en la qual es qüestiona tot i en la qual la intensitat mental i emocional són importants. Els objectius reconèixer els…
08/05/2018
L'aplicació del ioga a l'aula aporta molts beneficis, seguretat en un mateix, confiança, harmonitza el desenvolupament personal, ajuda a gestionar les emocions. Té cura del cos, de la ment i les emocions. Prepara la ment per a una millor assimilació d'aprenentatges.
02/05/2018
Ioga a l´aula , una llavor que creix.. Taller de tècniques de ioga a l'aula d'idiomes a la EOI de Viladecans.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>