El RYE España ha presentat el taller de ioga a l'educació "Oser le yoga en classe de FLE" a la "Rencontre FLE " del mes de novembre 2016 a l'Institut Français de Barcelona, organitzada per La Maison des Langues.

Rencontre FLE- Allô DocteurEl RYE España ha presentat el  taller de ioga a l’educació  “Oser le yoga en classe de FLE” a la “Rencontre FLE ” del mes de novembre 2016 a l’Institut Français de Barcelona, organitzada per La Maison des Langues.

Docents de Primària,  Secundària, EOI i  Universitat van experimentar els beneficis del ioga a l’aula i van posar el cos en estat de receptivitat d’aprenentatges. Així una passejada per Paris, sota les inclemències del temps, un viatge en globus planejant sobre l’Hexàgon,  mitjançant flexions, rotacions, estiraments de la columna, respiracions… van obrir les portes a l’atenció, la creativitat i la memorització.

L’atmosfera i l’entorn d’aprenentatge van obrir el camí cap a la confiança i el coratge per sortir de la zona de confort. I per tant instal·lar i produir  llengua francesa – l’expressió oral.

Agraïm a tots/es els/les assistents la seva obertura i participació.

Entrades recents
13/12/2018
El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor, ha estat l’eix vertebrador de les activitats desenvolupades al CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa). Les tècniques de ioga ofereixen múltiples possibilitats per activar i preparar tant una lectura com una escriptura atenta i creatives.
13/11/2018
La primera sessió de la formació que Rye España ofereix en col.laboració amb Cesire dins de l'àmbit lingüístic. Els temes tractats: la confiança en un mateix i en els altres, l'autoimatge i la dimensió comunicació oral, actitudinal i plurilingüe: ESCOLTAR i ESCOLTAR-SE.
26/07/2018
Ioga a l'educació, escoltem el cos, sentim les emocions, obrim la ment. El cos ens parla, a través d’ell podem experimentar les nostres emocions. L’enuig i la por fan que es tensi. D’altra banda, l’alegria i la confiança, ajuden a relaxar-lo.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>