2Benvolguts i benvolgudes,          

Tal com ja us vàrem anunciar a l’inici d’aquest any, durant aquest mes de febrer 2018 celebrem els 40 anys d’existència del RYE a França. Al llarg d’aquests anys milers d’infants s’han pogut beneficiar de les tècniques de yoga i de relaxació amb el mètode  RYE, gràcies a l’aplicació que els ensenyants n’han fet a les seves aules.

Per celebrar aquest esdeveniment el RYE España ens unim  a la proposta del RYE França que consisteix, com no podria ser d’altra manera,  en  portar a terme pràctiques de yoga a l’aula i compartir-les, si és possible, amb altres experiències que es desenvoluparan tant a França com a  altres països d’Europa.

Per això us fem avinent un kit pedagògic, que us adjuntem, on trobareu 3 pràctiques, una per a cada etapa escolar: infantil, primària i secundària, les quals us donaran idees per celebrar, junt amb els vostres alumnes, aquest aniversari.

Us convidem a publicar la vostra acció inscrivint-vos en el mapa interactiu “carteinteractive”,així es podrà visionar junt amb totes les altres d’arreu d’Europa. Això us permetrà adonar-vos de l’abast de la participació, així com de l’aplicació del  yoga a l’educació.

També, us encoratgem a escriure  una ressenya de la vostra pràctica, amb fotos o sense al nostre  Facebook Rye España  i, a la vegada,  penjar-la, si voleu,  al de Facebook Rye France  “Semaine du yoga dans l’éducation” (en la vostra llengua) creat a França expressament per posar en comú i intercanviar experiències.

Aquest  esdeveniment és una bona ocasió per donar a conèixer els beneficis que el yoga aporta a l’aprenentatge i al desenvolupament dels alumnes de totes les edats.

Al nostre web i facebook trobareu informació sobre les activitats de la nostra associació. Sempre estem a la vostra disposició per escoltar suggeriments i comentar i/o donar informacions i clarificar dubtes.

Llarga vida al yoga a l’educació! Feliç aniversari!

L’equip RYE

 P.S. Recordeu que si publiqueu fotos on els alumnes es puguin identificar necessitem el permís d’imatge degudament signat pels pares o tutors. Us n’adjuntem 2 models.

KIT PEDAGÒGIC

Model d’autorització drets d’imatge menors de 14 anys

Model d’autorització drets d’imatge mayors de 14 anys