El passat 24 d’octubre es va iniciar el curs de ioga per a l’aprenentatge de les llengües al CESIRE. El tema era “l’escolta i la confiança”. El símbol del curs va ser el cor, el lloc on s’hi guarden els bons records; l'amor quan és viscut des de d’aquest centre, provoca una sensació de pau i tranquil·litat a la persona que ho experimenta

El passat 24 d’octubre es va iniciar el curs de ioga per a l’aprenentatge de les llengües al CESIRE. El tema era “l’escolta i la confiança”.

El símbol del curs va ser el cor, el lloc on s’hi guarden els bons records; l’amor quan és viscut des  d’aquest centre, provoca una sensació de pau i tranquil·litat a la persona que ho experimenta. Representa l’obertura dels sentiments i la compassió, la capacitat d’estimar, de reconèixer i entendre les qualitats dels altres, dóna confiança i prepara per a l’escolta sincera cap a un mateix i cap els altres.

Les activitats que es van realitzar anaven encaminades cap a aquesta finalitat: escolta empàtica, paraules boniques i la sensació que provoca una paraula bonica a la nostra oïda, les postures de ioga que afavoreixen l’obertura i la confiança i el desenvolupament de la creativitat a través de l’expressió del propi cos en van ser una mostra.

Els professors van estar molt receptiu i des d’aquí els hi agraïm la seva confiança a l’hora de portar a la pràctica aquest projecte a les aules, de ben segur que beneficiarà als alumnes  i els ajudarà en el seu desenvolupament personal.

Entrades recents
13/12/2018
El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor, ha estat l’eix vertebrador de les activitats desenvolupades al CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa). Les tècniques de ioga ofereixen múltiples possibilitats per activar i preparar tant una lectura com una escriptura atenta i creatives.
13/11/2018
La primera sessió de la formació que Rye España ofereix en col.laboració amb Cesire dins de l'àmbit lingüístic. Els temes tractats: la confiança en un mateix i en els altres, l'autoimatge i la dimensió comunicació oral, actitudinal i plurilingüe: ESCOLTAR i ESCOLTAR-SE.
26/07/2018
Ioga a l'educació, escoltem el cos, sentim les emocions, obrim la ment. El cos ens parla, a través d’ell podem experimentar les nostres emocions. L’enuig i la por fan que es tensi. D’altra banda, l’alegria i la confiança, ajuden a relaxar-lo.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>