Els eixos de treball del segon seminari TYE han estat el descobriment i maneig de les emocions (l'expressió de l'emoció en el cos i cara), la importància de l'equilibri emocional en l'aprenentatge (funcionament del sistema límbic).

 

Els eixos de treball del segon seminari TYE han estat el descobriment i maneig de les emocions (l’expressió de l’emoció en el cos i cara), la importància de l’equilibri emocional en l’aprenentatge (funcionament del sistema límbic).

En el nostre segon eix hem abordat la prevenció de conflictes a l’aula, què ofereix el ioga en aquest repecte? (asanes, pranayama, yamas, niyamas)

El nostre tercer eix ha estat la importància de la relaxació vinculada a la creativitat , per què és essencial la relaxació a l’aula? i la relaxació com el camí per posar-nos en contacte amb el nostre ésser intern i permetre-li que s’expressi a través de la creativitat.

També vam aprofitar per veure algunes de les experiències que proposàvem portades a la pràctica i per així poder veure com es desenvolupen en el terreny de l’aula. Vam gaudir, vam escoltar els nostres cors, vam experimentar  diverses emocions i vam crear un gran mural reflectint la nostra pau interior.

Aquí teniu algunes fotos o vídeos per rememorar els càlids moments viscuts.

 

Entrades recents
18/08/2017
La importància i la necessitat d'escoltar i ser escoltat a l'aula. Aprendre a conèixer-se i a expressar-se a través dels contes.
28/02/2017
Els docents busquen noves formes d'ensenyar, acompanyar i aprendre
10/02/2017
Amb el tercer seminari, Aprendre i conviure en harmonia, hem seguit el viatge per les ones de l'educació, amb un equipatge molt assortit de poderoses eines que ens ofereix el ioga.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>