Els eixos de treball del segon seminari TYE han estat el descobriment i maneig de les emocions (l'expressió de l'emoció en el cos i cara), la importància de l'equilibri emocional en l'aprenentatge (funcionament del sistema límbic).

 

Els eixos de treball del segon seminari TYE han estat el descobriment i maneig de les emocions (l’expressió de l’emoció en el cos i cara), la importància de l’equilibri emocional en l’aprenentatge (funcionament del sistema límbic).

En el nostre segon eix hem abordat la prevenció de conflictes a l’aula, què ofereix el ioga en aquest repecte? (asanes, pranayama, yamas, niyamas)

El nostre tercer eix ha estat la importància de la relaxació vinculada a la creativitat , per què és essencial la relaxació a l’aula? i la relaxació com el camí per posar-nos en contacte amb el nostre ésser intern i permetre-li que s’expressi a través de la creativitat.

També vam aprofitar per veure algunes de les experiències que proposàvem portades a la pràctica i per així poder veure com es desenvolupen en el terreny de l’aula. Vam gaudir, vam escoltar els nostres cors, vam experimentar  diverses emocions i vam crear un gran mural reflectint la nostra pau interior.

Aquí teniu algunes fotos o vídeos per rememorar els càlids moments viscuts.

 

Entrades recents
22/07/2019
Reconèixer les emocions i els sentiments, ens ajuda a millorar les relacions amb els altres, aspecte molt important dins l’àmbit escolar. Saber gestionar les emocions i utilitzar els propis recursos interns, és necessari per poder créixer junts.
22/07/2019
A través del cos i de la respiració, podem prendre consciència del nostre estat intern. A vegades els alumnes estan nerviosos o cansats i necessiten uns moments de silenci, de descans, després d’un examen o d’un treball intens. És llavors que podem fer una relaxació, una visualització, un massatge...
18/08/2017
La importància i la necessitat d'escoltar i ser escoltat a l'aula. Aprendre a conèixer-se i a expressar-se a través dels contes.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>