Formació

Formació

TREBALLEM, INVESTIGUEM, FORMEM
Treballem diàriament implementant les pràctiques yòguiques a les nostres aules. El contingut impartit en els nostres cursos ha estat prèviament experimentat en profunditat. Ha estat i és aplicat en diferents països, contextos, classes socials i sistemes educatius. L’aval i la singularitat de les tècniques RYE són els quaranta anys d’aplicació en la pràctica educativa.
La formació RYE tracta de cobrir les necessitats dels docents, professionals de qualsevol àmbit educatiu i social, del yoga i de la salut, així com de pares i tutors.
Per això, oferim formació en Tècniques de Yoga i de Relaxació adaptades a diferents àmbits, escolar, educatiu, social i familiar. Donem formacions específiques que ofereixen respostes als diversos ritmes i formes de créixer i aprendre.

Col·laboracions

Col·laboracions

EL YOGA NO S’EXPLICA, ES VIU
Col·laborem amb entitats i centres educatius, assessorant i dissenyant programes de creixement personal, millora de l’estudi i rendiment escolar, desenvolupament de la intel·ligència emocional i social.
Publiquem articles sobre les experiències portades a l’aula o en un context determinat i sobre les investigacions realitzades.
Participem en l’organització d’esdeveniments internacionals sobre el desenvolupament i la pràctica del ioga en l’educació i en l’aprenentatge.
Des del nostre Facebook Rye España yoga en la enseñanza oferim idees i pràctiques per aplicar a l’aula al llarg del curs escolar.

Xerrades

Xerrades

VEU, PRESÈNCIA I PARAULA.
Donem conferències sobre el yoga en l’educació i sobre temes concrets respecte a l’aprenentatge com el desenvolupament de l’atenció, la concentració, la memòria, les relacions socials, la relaxació … en entitats educatives, centres de yoga, biblioteques ..
Dinamitzem tallers de yoga i relaxació aplicats en context d’aprenentatge, en Centres de Primària, Secundària, EOI i altres.
Participem en programes de ràdio, debats, jornades sobre l’educació, el creixement personal, l’aprenentatge de llengües … Seguiu-nos en el bloc i el facebook.