Durant la setmana de vacances (a França) de la Toussaint va tenir lloc una trobada nacional sobre el yoga a l’educació amb el tema de l’Escolta, organitzada pel RYE France. Aquest mateix tema és el ja s’havia tractat a nivell internacional en la trobada organitzada per l’EURYE, l’agost del 2017, a Venècia.

Allò que fa que els nens no escoltin és la ment que està fora de servei. Tenim necessitat d’aconseguir la calma mental. (M. Flak)

Durant la setmana de vacances (a França)  de la Toussaint va tenir lloc una trobada nacional sobre el yoga a l’educació amb el tema de l’Escolta, organitzada pel RYE France. Aquest mateix tema és el ja s’havia tractat a nivell internacional en la trobada organitzada per l’EURYE, l’agost del 2017,  a Venècia.

L’aplicació de les tècniques de yoga en l’àmbit educatiu està tenint una gran acceptació al país veí, i les formacions del mètode RYE, una gran demanda. El RYE España ha participat a l’estada amb la presència de la formadora Teresa Lladó que va dinamitzar el taller d’11 a 15 anys.

Vam viatjar a l’illa de l’Escolta, navegant dins un vaixell conduit pel capità que ens va ensenyar com navegar pel mar desbordant de la nostra civilització. És aquest desbordament el que moltes vegades ens impedeix d’escoltar les instruccions del capità que ens impedirien de  naufragar.

Silenci, Escolta, Entusiasme, Descoberta, Disponibilitat, Obertura…així és com les assistents van respondre a les propostes d’aquest viatge. Moltes gràcies!

El yoga ens ajuda a evitar el naufragi i a assolir el viatge amb èxit, sense coaccions, ni repressions (M. Flak)

 

Entrades recents
13/05/2018
Ioga a l'aula d'educació física. IES Ramon Llull Abril 2018 Els adolescents són un repte excitant. M'inquietava la idea d'oferir-los alguna cosa que els interessés. Aquesta és una etapa en la qual es qüestiona tot i en la qual la intensitat mental i emocional són importants. Els objectius reconèixer els…
08/05/2018
L'aplicació del ioga a l'aula aporta molts beneficis, seguretat en un mateix, confiança, harmonitza el desenvolupament personal, ajuda a gestionar les emocions. Té cura del cos, de la ment i les emocions. Prepara la ment per a una millor assimilació d'aprenentatges.
02/05/2018
Ioga a l´aula , una llavor que creix.. Taller de tècniques de ioga a l'aula d'idiomes a la EOI de Viladecans.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>