Durant la setmana de vacances (a França) de la Toussaint va tenir lloc una trobada nacional sobre el yoga a l’educació amb el tema de l’Escolta, organitzada pel RYE France. Aquest mateix tema és el ja s’havia tractat a nivell internacional en la trobada organitzada per l’EURYE, l’agost del 2017, a Venècia.

Allò que fa que els nens no escoltin és la ment que està fora de servei. Tenim necessitat d’aconseguir la calma mental. (M. Flak)

Durant la setmana de vacances (a França)  de la Toussaint va tenir lloc una trobada nacional sobre el yoga a l’educació amb el tema de l’Escolta, organitzada pel RYE France. Aquest mateix tema és el ja s’havia tractat a nivell internacional en la trobada organitzada per l’EURYE, l’agost del 2017,  a Venècia.

L’aplicació de les tècniques de yoga en l’àmbit educatiu està tenint una gran acceptació al país veí, i les formacions del mètode RYE, una gran demanda. El RYE España ha participat a l’estada amb la presència de la formadora Teresa Lladó que va dinamitzar el taller d’11 a 15 anys.

Vam viatjar a l’illa de l’Escolta, navegant dins un vaixell conduit pel capità que ens va ensenyar com navegar pel mar desbordant de la nostra civilització. És aquest desbordament el que moltes vegades ens impedeix d’escoltar les instruccions del capità que ens impedirien de  naufragar.

Silenci, Escolta, Entusiasme, Descoberta, Disponibilitat, Obertura…així és com les assistents van respondre a les propostes d’aquest viatge. Moltes gràcies!

El yoga ens ajuda a evitar el naufragi i a assolir el viatge amb èxit, sense coaccions, ni repressions (M. Flak)

 

Entrades recents
24/02/2020
En el tercer mòdul TYE (Tècniques de yoga a l'educació) hem explorat les emocions, fomentat la creativitat, escoltat el cos i les sensacions.
18/12/2019
La ponència de Núria Gomariz va demostrar de manera experiencial que hi ha una estreta relació entre el cos, les facultats mentals, les actituds i l'aprenentatge i, per tant, que el Ioga és una eina eficaç en l'àmbit educatiu.
18/11/2019
El treball desenvolupat al seminari ens han portat a desgranar aquells ingredients necessaris per crear en totes les aules un bon ambient propici per créixer i aprendre amb benestar i harmonia.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>