Gràcies al CRP del Priorat hem estat en terres Tarragonines compartint les eines del yoga a l'educació.

El cap de setmana 11 I 12 de novembre es va fer un taller de ioga a Cornudella, organitzat pel CRP del Priorat, amb un grup de mestres de la ZER Montsant Serra de Prades, que porten a terme el projecte “Mens sana in corpore sano”.

  Hi van participar unPriorat1 total de vint i set mestres, tots ells amb moltes ganes d’aprendre i d’introduir a l’aula noves metodologies que      ajudin afomentarl’aprenentatge i a millorar com a persones.

 Es van anar desglossant i practicant els passos del ioga a l’aula en un ambient distès i relaxat. L’espai, gran i lluminósva ajudar a   aconseguir-ho. Ens va passar el temps molt ràpid i la gent es va quedar amb ganes de saber més i d’aprofundir en el tema.

  Desitgem que puguin seguir tirant endavant aquest projecte tan bonic amb les mateixes ganes i entusiasme que el van començar.

Entrades recents
22/07/2019
Reconèixer les emocions i els sentiments, ens ajuda a millorar les relacions amb els altres, aspecte molt important dins l’àmbit escolar. Saber gestionar les emocions i utilitzar els propis recursos interns, és necessari per poder créixer junts.
22/07/2019
A través del cos i de la respiració, podem prendre consciència del nostre estat intern. A vegades els alumnes estan nerviosos o cansats i necessiten uns moments de silenci, de descans, després d’un examen o d’un treball intens. És llavors que podem fer una relaxació, una visualització, un massatge...
13/12/2018
El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor, ha estat l’eix vertebrador de les activitats desenvolupades al CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa). Les tècniques de ioga ofereixen múltiples possibilitats per activar i preparar tant una lectura com una escriptura atenta i creatives.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>