Gràcies al CRP del Priorat hem estat en terres Tarragonines compartint les eines del yoga a l'educació.

El cap de setmana 11 I 12 de novembre es va fer un taller de ioga a Cornudella, organitzat pel CRP del Priorat, amb un grup de mestres de la ZER Montsant Serra de Prades, que porten a terme el projecte “Mens sana in corpore sano”.

  Hi van participar unPriorat1 total de vint i set mestres, tots ells amb moltes ganes d’aprendre i d’introduir a l’aula noves metodologies que      ajudin afomentarl’aprenentatge i a millorar com a persones.

 Es van anar desglossant i practicant els passos del ioga a l’aula en un ambient distès i relaxat. L’espai, gran i lluminósva ajudar a   aconseguir-ho. Ens va passar el temps molt ràpid i la gent es va quedar amb ganes de saber més i d’aprofundir en el tema.

  Desitgem que puguin seguir tirant endavant aquest projecte tan bonic amb les mateixes ganes i entusiasme que el van començar.

Entrades recents
24/02/2020
En el tercer mòdul TYE (Tècniques de yoga a l'educació) hem explorat les emocions, fomentat la creativitat, escoltat el cos i les sensacions.
24/01/2020
Integrant la dimensió comunicativa. A la tercera sessió de formació en metodologies integrades per a un aprenentatge holístic de les llengües, vam descobrir la importància del cos i el moviment en el procés d'escriptura.
18/12/2019
La ponència de Núria Gomariz va demostrar de manera experiencial que hi ha una estreta relació entre el cos, les facultats mentals, les actituds i l'aprenentatge i, per tant, que el Ioga és una eina eficaç en l'àmbit educatiu.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>