Gràcies al CRP del Priorat hem estat en terres Tarragonines compartint les eines del yoga a l'educació.

El cap de setmana 11 I 12 de novembre es va fer un taller de ioga a Cornudella, organitzat pel CRP del Priorat, amb un grup de mestres de la ZER Montsant Serra de Prades, que porten a terme el projecte “Mens sana in corpore sano”.

  Hi van participar unPriorat1 total de vint i set mestres, tots ells amb moltes ganes d’aprendre i d’introduir a l’aula noves metodologies que      ajudin afomentarl’aprenentatge i a millorar com a persones.

 Es van anar desglossant i practicant els passos del ioga a l’aula en un ambient distès i relaxat. L’espai, gran i lluminósva ajudar a   aconseguir-ho. Ens va passar el temps molt ràpid i la gent es va quedar amb ganes de saber més i d’aprofundir en el tema.

  Desitgem que puguin seguir tirant endavant aquest projecte tan bonic amb les mateixes ganes i entusiasme que el van començar.

Entrades recents
26/07/2018
Ioga a l'educació, escoltem el cos, sentim les emocions, obrim la ment. El cos ens parla, a través d’ell podem experimentar les nostres emocions. L’enuig i la por fan que es tensi. D’altra banda, l’alegria i la confiança, ajuden a relaxar-lo.
13/05/2018
Ioga a l'aula d'educació física. IES Ramon Llull Abril 2018 Els objectius,reconèixer els beneficis d'una bona postura, sentir el cos i escoltar-lo, poder compartir, comunicar i rebre des d'una posició d'ancoratge, permetre la participació total i sense reserves i escoltar les sensacions del cos des d'un estat relaxat.
08/05/2018
L'aplicació del ioga a l'aula aporta molts beneficis, seguretat en un mateix, confiança, harmonitza el desenvolupament personal, ajuda a gestionar les emocions. Té cura del cos, de la ment i les emocions. Prepara la ment per a una millor assimilació d'aprenentatges.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>