Gràcies al CRP del Priorat hem estat en terres Tarragonines compartint les eines del yoga a l'educació.

El cap de setmana 11 I 12 de novembre es va fer un taller de ioga a Cornudella, organitzat pel CRP del Priorat, amb un grup de mestres de la ZER Montsant Serra de Prades, que porten a terme el projecte “Mens sana in corpore sano”.

  Hi van participar unPriorat1 total de vint i set mestres, tots ells amb moltes ganes d’aprendre i d’introduir a l’aula noves metodologies que      ajudin afomentarl’aprenentatge i a millorar com a persones.

 Es van anar desglossant i practicant els passos del ioga a l’aula en un ambient distès i relaxat. L’espai, gran i lluminósva ajudar a   aconseguir-ho. Ens va passar el temps molt ràpid i la gent es va quedar amb ganes de saber més i d’aprofundir en el tema.

  Desitgem que puguin seguir tirant endavant aquest projecte tan bonic amb les mateixes ganes i entusiasme que el van començar.

Entrades recents
13/12/2018
El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor, ha estat l’eix vertebrador de les activitats desenvolupades al CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa). Les tècniques de ioga ofereixen múltiples possibilitats per activar i preparar tant una lectura com una escriptura atenta i creatives.
13/11/2018
La primera sessió de la formació que Rye España ofereix en col.laboració amb Cesire dins de l'àmbit lingüístic. Els temes tractats: la confiança en un mateix i en els altres, l'autoimatge i la dimensió comunicació oral, actitudinal i plurilingüe: ESCOLTAR i ESCOLTAR-SE.
26/07/2018
Ioga a l'educació, escoltem el cos, sentim les emocions, obrim la ment. El cos ens parla, a través d’ell podem experimentar les nostres emocions. L’enuig i la por fan que es tensi. D’altra banda, l’alegria i la confiança, ajuden a relaxar-lo.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>