Durant tot el primer trimestre, i gràcies a la iniciativa de l’AMPA de l’escola pública de Santa Maria d’Avià, tota la comunitat educativa: mestres, pares i mares, alumnes i personal de menjador ha seguit una formació sobre tècniques de yoga a l’educació adaptada al context.
Assimilar el funcionament de l’aparell circulatori en el cos.
Funció de la respiració: oxigen i diòxid de carboni.

Durant tot el primer trimestre, i gràcies a la iniciativa  de l’AMPA de l’escola pública de Santa Maria d’Avià (Berguedà), tota la comunitat educativa: mestres, pares i mares, alumnes i personal de menjador ha seguit una formació sobre tècniques de yoga a l’educació adaptada al context.

Formadores de l’associació especialitzades en cada nivell i en diferents àrees han tingut el plaer de fer descobrir i compartir pràctiques que han versat sobre el viure junts, la neteja del cos i de la ment, la bona postura, la respiració, la relaxació i l’atenció i concentració.

El yoga a l’educació, basada en la ciència del yoga mil·lenari,  és considerat, en el segle XXI,  una eina intel·ligent que ajuda els i les alumnes a aprendre a aprendre, a conèixer, a comprendre, à fer i sobretot a SER, per tal que puguin esdevenir éssers autònoms i lliures.

Entrades recents
22/07/2019
Reconèixer les emocions i els sentiments, ens ajuda a millorar les relacions amb els altres, aspecte molt important dins l’àmbit escolar. Saber gestionar les emocions i utilitzar els propis recursos interns, és necessari per poder créixer junts.
22/07/2019
A través del cos i de la respiració, podem prendre consciència del nostre estat intern. A vegades els alumnes estan nerviosos o cansats i necessiten uns moments de silenci, de descans, després d’un examen o d’un treball intens. És llavors que podem fer una relaxació, una visualització, un massatge...
13/12/2018
El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor, ha estat l’eix vertebrador de les activitats desenvolupades al CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa). Les tècniques de ioga ofereixen múltiples possibilitats per activar i preparar tant una lectura com una escriptura atenta i creatives.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>