Durant tot el primer trimestre, i gràcies a la iniciativa de l’AMPA de l’escola pública de Santa Maria d’Avià, tota la comunitat educativa: mestres, pares i mares, alumnes i personal de menjador ha seguit una formació sobre tècniques de yoga a l’educació adaptada al context.
Assimilar el funcionament de l’aparell circulatori en el cos.
Funció de la respiració: oxigen i diòxid de carboni.

Durant tot el primer trimestre, i gràcies a la iniciativa  de l’AMPA de l’escola pública de Santa Maria d’Avià (Berguedà), tota la comunitat educativa: mestres, pares i mares, alumnes i personal de menjador ha seguit una formació sobre tècniques de yoga a l’educació adaptada al context.

Formadores de l’associació especialitzades en cada nivell i en diferents àrees han tingut el plaer de fer descobrir i compartir pràctiques que han versat sobre el viure junts, la neteja del cos i de la ment, la bona postura, la respiració, la relaxació i l’atenció i concentració.

El yoga a l’educació, basada en la ciència del yoga mil·lenari,  és considerat, en el segle XXI,  una eina intel·ligent que ajuda els i les alumnes a aprendre a aprendre, a conèixer, a comprendre, à fer i sobretot a SER, per tal que puguin esdevenir éssers autònoms i lliures.

Entrades recents
24/02/2020
En el tercer mòdul TYE (Tècniques de yoga a l'educació) hem explorat les emocions, fomentat la creativitat, escoltat el cos i les sensacions.
18/12/2019
La ponència de Núria Gomariz va demostrar de manera experiencial que hi ha una estreta relació entre el cos, les facultats mentals, les actituds i l'aprenentatge i, per tant, que el Ioga és una eina eficaç en l'àmbit educatiu.
18/11/2019
El treball desenvolupat al seminari ens han portat a desgranar aquells ingredients necessaris per crear en totes les aules un bon ambient propici per créixer i aprendre amb benestar i harmonia.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>