Durant tot el primer trimestre, i gràcies a la iniciativa de l’AMPA de l’escola pública de Santa Maria d’Avià, tota la comunitat educativa: mestres, pares i mares, alumnes i personal de menjador ha seguit una formació sobre tècniques de yoga a l’educació adaptada al context.
Assimilar el funcionament de l’aparell circulatori en el cos.
Funció de la respiració: oxigen i diòxid de carboni.

Durant tot el primer trimestre, i gràcies a la iniciativa  de l’AMPA de l’escola pública de Santa Maria d’Avià (Berguedà), tota la comunitat educativa: mestres, pares i mares, alumnes i personal de menjador ha seguit una formació sobre tècniques de yoga a l’educació adaptada al context.

Formadores de l’associació especialitzades en cada nivell i en diferents àrees han tingut el plaer de fer descobrir i compartir pràctiques que han versat sobre el viure junts, la neteja del cos i de la ment, la bona postura, la respiració, la relaxació i l’atenció i concentració.

El yoga a l’educació, basada en la ciència del yoga mil·lenari,  és considerat, en el segle XXI,  una eina intel·ligent que ajuda els i les alumnes a aprendre a aprendre, a conèixer, a comprendre, à fer i sobretot a SER, per tal que puguin esdevenir éssers autònoms i lliures.

Entrades recents
26/07/2018
Ioga a l'educació, escoltem el cos, sentim les emocions, obrim la ment. El cos ens parla, a través d’ell podem experimentar les nostres emocions. L’enuig i la por fan que es tensi. D’altra banda, l’alegria i la confiança, ajuden a relaxar-lo.
13/05/2018
Ioga a l'aula d'educació física. IES Ramon Llull Abril 2018 Els objectius,reconèixer els beneficis d'una bona postura, sentir el cos i escoltar-lo, poder compartir, comunicar i rebre des d'una posició d'ancoratge, permetre la participació total i sense reserves i escoltar les sensacions del cos des d'un estat relaxat.
08/05/2018
L'aplicació del ioga a l'aula aporta molts beneficis, seguretat en un mateix, confiança, harmonitza el desenvolupament personal, ajuda a gestionar les emocions. Té cura del cos, de la ment i les emocions. Prepara la ment per a una millor assimilació d'aprenentatges.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>