Durant tot el primer trimestre, i gràcies a la iniciativa de l’AMPA de l’escola pública de Santa Maria d’Avià, tota la comunitat educativa: mestres, pares i mares, alumnes i personal de menjador ha seguit una formació sobre tècniques de yoga a l’educació adaptada al context.
Assimilar el funcionament de l’aparell circulatori en el cos.
Funció de la respiració: oxigen i diòxid de carboni.

Durant tot el primer trimestre, i gràcies a la iniciativa  de l’AMPA de l’escola pública de Santa Maria d’Avià (Berguedà), tota la comunitat educativa: mestres, pares i mares, alumnes i personal de menjador ha seguit una formació sobre tècniques de yoga a l’educació adaptada al context.

Formadores de l’associació especialitzades en cada nivell i en diferents àrees han tingut el plaer de fer descobrir i compartir pràctiques que han versat sobre el viure junts, la neteja del cos i de la ment, la bona postura, la respiració, la relaxació i l’atenció i concentració.

El yoga a l’educació, basada en la ciència del yoga mil·lenari,  és considerat, en el segle XXI,  una eina intel·ligent que ajuda els i les alumnes a aprendre a aprendre, a conèixer, a comprendre, à fer i sobretot a SER, per tal que puguin esdevenir éssers autònoms i lliures.

Entrades recents
13/12/2018
El Ioga, eina d’apoderament lectoescriptor, ha estat l’eix vertebrador de les activitats desenvolupades al CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa). Les tècniques de ioga ofereixen múltiples possibilitats per activar i preparar tant una lectura com una escriptura atenta i creatives.
13/11/2018
La primera sessió de la formació que Rye España ofereix en col.laboració amb Cesire dins de l'àmbit lingüístic. Els temes tractats: la confiança en un mateix i en els altres, l'autoimatge i la dimensió comunicació oral, actitudinal i plurilingüe: ESCOLTAR i ESCOLTAR-SE.
26/07/2018
Ioga a l'educació, escoltem el cos, sentim les emocions, obrim la ment. El cos ens parla, a través d’ell podem experimentar les nostres emocions. L’enuig i la por fan que es tensi. D’altra banda, l’alegria i la confiança, ajuden a relaxar-lo.
Totes les entrades
Comentaris
No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>